Benim çalıştığım salonda da "süzme" tabir edeceğimiz tipler oluyor. İstisnasız her ay yazılıp bu şekilde "süzme" olan 1-2 kişi kesinlikle çıkıyor. Yolda yürürken kasıtlı olarak üstünüze gelen "buna bir omuz atayım kendime geleyim" zihniyetli tipler aynı huylarını salonda da sürdürüyorlar. Özellikle vücudunuz dikkat çekiyorsa, muhakkak sürtünmeye yada yanızdan sıyrılarak geçmeye çalışanlar oluyor.
Bir gün kol ölçümü almak için mezuraya yöneldim. Ölçtüm baktım. Hemen birisi damladı " bende ölçeyim". Aynı şahıs, daha yeni olmasına rağmen bana hareket göstermeye kalktı. Benim huyumda insanları kırmamaktır, "he" "he" deyip geçerim, takmam.
Ancak sürekli gözlerin üzerinizde olması iyi birşey değil, bazıları iyi niyetle bakarken bazıları kötü niyetle bakıyorlarki en tehlikelileri bunlardır.
Son olarak size salonumuzdan 1-2 örnek vereyim.
- Dumbelların konulduğu yerde, dikilip çalışıp ağırlık almanızı engelleyenler mi ararsınız...
- Üst göğüs yana açış yapıp aynı zamanda da aynadan kendini izlemeye çalışan ve ayna önünde olan kişilere çekil diyen tipler...
- Önünüzde bar, set arası dinleniyorsunuz hemen tekrar yapacaksınız barı önünüzden hızlı bir şekilde kap kaç yapanlar var da var...
-Soyunma odasında, duvar dibinde olan dolabı kapmak için birbirinden değişik entrikalar yapanlar...
Biraz konu dışı oldu ama içimde kalmasın
Herkeze salonda iyi insanlar denk gelir umuduyla...
İyi çalışmalar...