Arkadaşlar merhaba,
1 Temmuz itibariyle kilo vermek amacıyla spor salonuna yazıldım.1989 doğumlu 190 boyundayım.
1 Temmuz tarihinde salonda yapılan ölçümlere göre 107.5 kg ve 114 cm bel ölçtüler fakat bugün itibariyle 100.5 kg olarak görünüyorum , aynı zamanda sıkı bir diyet ve ağır bir program uyguluyorum bu kadar kısa bir zamanda bu kiloyu vermiş olmak açıkçası beni endişelendiriyor sizden bu konu hakkında yorum bekliyorum ,
Programıma gelince
Koşu bandıyla başlıyorum 3dk (4hızla) yürüyüş + 5dk (8hızla) koşu
bunları 2 tur şekline yapıyorum
ardından bisiklet , twist , sopa hareketleri , mekik aleti , karın ve mide haretleri (aletli)
toplam 2-2,5 saat sürüyor
Konunun başında belirttiğim gibi 114 bel ve göbek gitmiyormuş gibi geliyor
Bunun için hangi hareketlere ağırlık vermeliyim bölgesel kilo veriyim
Son olarakta koşu bandında belirttiğim sürelerde çalıştığım zaman aşırı derecede terliyorum , bu kaybettiğim suyla daha ilerde sağlık sorunları yaşarmıyım ...
Cevaplarınızı bekliyorum... teşekkürler
1 Temmuz itibariyle kilo vermek amacıyla spor salonuna yazıldım.1989 doğumlu 190 boyundayım.
1 Temmuz tarihinde salonda yapılan ölçümlere göre 107.5 kg ve 114 cm bel ölçtüler fakat bugün itibariyle 100.5 kg olarak görünüyorum , aynı zamanda sıkı bir diyet ve ağır bir program uyguluyorum bu kadar kısa bir zamanda bu kiloyu vermiş olmak açıkçası beni endişelendiriyor sizden bu konu hakkında yorum bekliyorum ,
Programıma gelince
Koşu bandıyla başlıyorum 3dk (4hızla) yürüyüş + 5dk (8hızla) koşu
bunları 2 tur şekline yapıyorum
ardından bisiklet , twist , sopa hareketleri , mekik aleti , karın ve mide haretleri (aletli)
toplam 2-2,5 saat sürüyor
Konunun başında belirttiğim gibi 114 bel ve göbek gitmiyormuş gibi geliyor
Bunun için hangi hareketlere ağırlık vermeliyim bölgesel kilo veriyim
Son olarakta koşu bandında belirttiğim sürelerde çalıştığım zaman aşırı derecede terliyorum , bu kaybettiğim suyla daha ilerde sağlık sorunları yaşarmıyım ...
Cevaplarınızı bekliyorum... teşekkürler