salon mu ev mi?

arkadaşlar 6 aydır evde düzenli biçimde tüm kaslarımı çalıştırıyorum.şimdi yaz tatiline girdik ve ben salona yazılmak istiyorum(salonda fitness sauna ve vg var).fakat salona 2-3 ay gideceğime eve 50 kg set alıp onunla çalışmak da cazip geliyor.sizce hangisini yapayım?

Eğer iyi bir salona yazılırsan hocalarından çok şey öğrenebilirsin. Ve bu sana uzun vadede yarar sağlar.

Evde ölmeden bench, squat, skull crashers vs... yapabilcek kadar az ağırlıkla çalışıyorsan evde devam :) Hem zaman hem para hem de rahatlık açısından ev süper. İşin içine ciddi kilolar girdimi ya güvenli bir makine ya da beraber çalışacak biri gerek(Ya da aşağıdaki amcanın yaptığı gibi taşıyıcı teşkilat yapman lazım, ağırlığı sakatlanmadan başlama pozisyonuna getirmek için).

https://www.youtube.com/watch?v=OO_8HrOUBTA

Kesınlıkle salon derım, ama gıdecegın salon kotuyse zaman kaybı olur. Tum kaslarımı calıstıyorum dıyorsun ama bunları sadece 2 dumbell ıle yapıyorsan salona gıdınce farkı goruceksın zaten..

ben yıllardır evde calısyorum hicte sorun yasamadım makineler haric evimde herseyim var saglamda kas kütlesi yaptım

Back
Yukarı