Salon hocam doğru mu yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan just4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

just4

Üye
Herkese merhaba arkadaşlar

Bb ye geçen pzt. başladım bu gün 8. gün oluyor hocam 1-3 ay arasında 3-6 cm boy uzama garantili vs. ayrı program hazırlıcam dedi benim soracağım şey 6 gün ısınma programı verdi bana hamlıgımı atıyım diye ve bu programda bir gün içersinde biceps triceps sırt kanat bacak programı vardı ve her gün gittim 6 günden sonra yeni program hazırladı bir gün içerisinde biceps triceps göğüs sırt bacak ve her gün gel diyor bir günde bu kadar kas grubu fazla gibi geldi bana

salona yazılmadan önce hocanın çok iyi program yaptığını duydum buradada okudum vs. salondaki kişiler de hayvan gibi insanlar yani hepsi şişik kaslı vs. hoca bu işten anlıyo diye de düşünüyorum 25 yıldır bu salonda antrenör babamın bile hocası buymuş ama dediğim gibi fazla geldi bana. boy uzama programını 1 ay sonra ekliyeceğim dedi bu arada

sorum şu sizce verdiği program nasıl ?

Boy uzama programını merakla bekliyoruz :)

hahah ben de merakla bekliyorum da bir günde bu kadar kas grubu fazla mı , 3 ay sonunda 5 6 cm uzarsam konuyu tekrar güncellerim tabi bu süreçte unutmazsam :D daha önce bb le uğraşmamış ve 15 16 yaşlarında kişiler için geçerli oldugunu söledi bu programı uygulatan bir tanıdığım 3 ay sonunda tam 6 cm uzadı zaten ek ücret alıyo uzatsın bi zahmet :D

15-16 yaşında bana yemek ısmarlasan sana boy uzatma programı yazarım, hormonel bir problemn yoksa :)

Şaka bir yana hoca sizi orada yiyor :) o yaşarda uzamanız gayet normal :)

15-16 yaşında bana yemek ısmarlasan sana boy uzatma programı yazarım, hormonel bir problemn yoksa :)

Şaka bir yana hoca sizi orada yiyor :) o yaşarda uzamanız gayet normal :)

o zaman şöyle bir şey yapalım benle yaşıt birini bul bakalım 3 ay sonra 5 cm üstü uzıcakmı uzarsa ben yemeğini ısmarlarım hiç sorun değil

Sidik yarıştırma yerinde değiliz genç üyemiz.

O yaşlarda boy uzaması olağan bir durum olduğu için eklem ( kemik) yapısı uygun (Diz vs den ) bu konuda yargıya varılabilir) kişiler için boy uzatma programı veren hocanız pazarını iyi yere açmış.

o zaman şöyle bir şey yapalım benle yaşıt birini bul bakalım 3 ay sonra 5 cm üstü uzıcakmı uzarsa ben yemeğini ısmarlarım hiç sorun değil

Kendimi örnek verebilirim. Senin yaşında 3 ay gibi bir sürede 8-9 cm uzamıştım. bhrmcr'ın dedikleri doğru

Sidik yarıştırma yerinde değiliz genç üyemiz.

O yaşlarda boy uzaması olağan bir durum olduğu için eklem ( kemik) yapısı uygun (Diz vs den ) bu konuda yargıya varılabilir) kişiler için boy uzatma programı veren hocanız pazarını iyi yere açmış.

zaten sidik yarıştırma gibi bir amacım yok ben onu öylesine söylemiştim sanırım bir ' :D ' işareti koymamam olayı farklı yere çekmiş tabiki benden daha çok bilginiz var size karşı çıkacak kadar bilgili değilim ne diyeyim haklısınız bu yaşların zaten uzama dönemi olduğuna inkar etmiyorum :)

:D merak ettim o programı
Deneyelim yaş 15 :D

Fazla değil mi gerçekten o kadar kas çalıştırmak birden ve her gün birde :) 2 günde birde değil

:D merak ettim o programı
Deneyelim yaş 15 :D

Fazla değil mi gerçekten o kadar kas çalıştırmak birden ve her gün birde :) 2 günde birde değil

zaten konuyu açma sebebim o kardeşim banada fazla geldi sordugum soru oydu cevaptan çok herkes programa yöneldi bende bilmiyorum göreceğiz artık bu arada her gün gelebilirsen gel diyo ama genede bana baglı ben 2 günde bi gitmeyi tercih edicem

zaten konuyu açma sebebim o kardeşim banada fazla geldi sordugum soru oydu cevaptan çok herkes programa yöneldi bende bilmiyorum göreceğiz artık bu arada her gün gelebilirsen gel diyo ama genede bana baglı ben 2 günde bi gitmeyi tercih edicem

Hocanın dediklerine bakınca pek güvenemedim kendisine. Programı merak ediyorum cidden.

Hocanın dediklerine bakınca pek güvenemedim kendisine. Programı merak ediyorum cidden.

bende pek güvenemedim ama 25 yıldır o salonda tecrübesi vardır ve o salonda olupta sağlam vücut yapmayan pek kişide tanımıyorum bu forum dada salon bölümünde hocanın iyi program yaptığını övmüşler , bir yandan güveniyorum bir yandan güvenmiyorum dediğim gibi bende size danışmayı tercih ettim zaten

Bilmiyorum gerçekten vücudunu nasıl dinlendirtmeyi düşünüyor hoca onu merak ettim :) çünkü her gün olmalı bana göre zararlı :) bir işede yaramaz fazla bildiğim kadarıyla dinlenmeside gereklidir tabii burada bir bilgim yok araştırma sonucu öyle ve benimde hoca da 2 günde bir uygun görüyordu :)

Hocana danış bu konuyu bence her gün ağır olmaz mı filan :)

Bilmiyorum gerçekten vücudunu nasıl dinlendirtmeyi düşünüyor hoca onu merak ettim :) çünkü her gün olmalı bana göre zararlı :) bir işede yaramaz fazla bildiğim kadarıyla dinlenmeside gereklidir tabii burada bir bilgim yok araştırma sonucu öyle ve benimde hoca da 2 günde bir uygun görüyordu :)

Hocana danış bu konuyu bence her gün ağır olmaz mı filan :)

dediğin gibi yapıcam bugün antremanım vardı yarın gitmeyeyim perşembe günü hocama her gün ağır olmaz mı vs. derim

Bence de en iyisi :) insan çöker o kadar çok spor yapsa ileri yaşta ne kadar sağlıklı olur ki.
Bir araba düşün hiç durmadan çalışıyor o araba ne kadar iyi durumda olur sence :)

Sana başarılar dilerim bu arada :) umarım amacına ulaşırsın :)

eskiden hocalar 3 ayda 10 santim biceps yapcaksın diye kandırırlardı şimdi aşmışlar olayı 3 ayda boy uzatıyorlar :) ee burası türkiye bir kaç yıla liseli arkadaşlarımız için sakal çıkartan suplementler de satarlar çok normal

Back
Yukarı