salon şapşalı mısınız?

salonda daha yüksek ağırlıklarla çalışanları görüp sende aynı kilo altına girmeye çalışıyorsan , salon şapşalısın....

makinaları gereğinden fazla işgal ediyorsan
havlu kullanmdan terini leş gibi ortalığa ve aletlere bulaştırıyorsan
artist artist salonda gezip belanı arıyorsan
başkaları daha setin yarısındayken dambılları alıp götürüyorsan
hayvan gibi böğürüyorsan
millete hava atmak için maymun gibi 40 şekle giriyorsan

salon şapşalısın :D

en önemlisi 0 vücuda sahip birinin kalkıp ahkam kesmesi o hareket yanlış şöyle yap barfix çekme işe yaramaz barfix yerine omuz kol sırt gir daha iyi diyen ve bombayı patlatıyorum yaz aylarında body yapılmaz gelişime elde edilmez diyen tam salon aptalıdır şapşal az kalır :D

Hoca sana "Bu gün şu kas guruplarını çalışcaksın, şunları yapcaksın vs." dediği halde sen uymayıp kafana göre takılıp "Bu kadar az kas gurubu çalışıp o kadar az idman süresinde gelişim mi olur" diyip bütün kasları çalışıtırıyorsan. Sen... Şampiyonsun :D

Bir aleti yaninda ki senin gibi bir sapsalla muhabbetten ederekten yarim saat mesgul ediyorsan sadece sapsal degilsin, sizden nefret ettim ulan hayvanlar yeter yaa.

Birde sanki icindekilerle beraber tum salonu kaldirmis gibi havali artist takilanlar var onlar da sapsal ama gunahlari yukaridakiler kadar cok degil bunlar daha cok ezik biraz:)

Soyunma odasında kendinden kat ve kat gelişmiş insanlara bakarak iğneyle 1 haftada sizin gibi olurum havası atan biriysen,
25 lik kollarla salona bir bayan gelince ayna karşısında poz manyağı olan biriysen
ve arkadaşlarda belirtmişler bacak çalışan birine bırak ta kol çalış diyorsan salon şapşalının önde gidenisin.

Son zamanlarda beni en çok bu konu güldürdü yaa off karnım ağrıdı.. :D:D

Ağırlık çalışan bi bayana barı kaldırırken siz zahmet etmeyin deyip barı kendisi kaldıranda salon şapşalıdır bence :D:D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:35 ----------

Bide merak ettim salonda, şapşallara nasıl hitap edilir??

şöyle olabilirmi

Şekil A:

Bulk çocuk :Hey şapşi 25 kg dambılları gördün mü?

Salon şapşalı:Ya aga az önce onlarla trapez çalıştmıştım ama nerde olduklarını bilmiyorum..

başladığın ilk gün gelip etrafını "sen bu hareketi yanlış yapıyorsun" diye uyarıyorsan resmen bir salon şapşalısın.

bizim arkadaş salon şapşalı o zaman :D eleman daha ilk günümüzde bana ayakların yanlış duruyor diyordu , olm hoca böyle gösterdi böyle olacak diyordum , gel iddiaya girelim diyo , kaşınma dedim yok yok girelim dedi , girdik ... salona gelmiyo , 2 aydır yemek ısmarlıcak :D

Benı

Bana bırısı "cok kaslı olmak ıstemıyorum sismek ıstemıyorum" dese "nolur lutfen ıstede bir sis bakalım nasıl duracak olmadı ındırırız ıgne batırıp" derım.. :D

bence insanalr bu lafı söylerken zaten isterlerse arnold gibi olabileceklerini düşündüklerinden söylemiyorlar , o an gerçekten çok fazla kası gözlerinin önüne getirip verdikleri doğal bi tepki ... benim arakdas da aynada 38 cm kollarına bakıp bakıp bu kadar kol yeter bana derdi . şimdi bu çocuk bunu söylerken zaten arnold gibi kol yaparım ama yapmak istemiyorum anlamında söylemiyor , o an gerçekten yeterli olduğunu düsündüğü için söylüyor , ama siz insanlara tepeden tepeden bakmaya o kadar alışmışsınız ki karsınızdaki kisiyi sadece rencide etmeyi hor görmeyi düşünüyorsunuz :)

eğer vücudun üstünü çalıştırıp altını çalıştırmıyorsan sen bir salon şapşalısın

set aralarında 45sn-1 dakikayı geçirip uzaklara dalıp düşünüyorsan :D

hahhahahahhahahahaha bende şapşalım o zaman :D

bence insanalr bu lafı söylerken zaten isterlerse arnold gibi olabileceklerini düşündüklerinden söylemiyorlar , o an gerçekten çok fazla kası gözlerinin önüne getirip verdikleri doğal bi tepki ... benim arakdas da aynada 38 cm kollarına bakıp bakıp bu kadar kol yeter bana derdi . şimdi bu çocuk bunu söylerken zaten arnold gibi kol yaparım ama yapmak istemiyorum anlamında söylemiyor , o an gerçekten yeterli olduğunu düsündüğü için söylüyor , ama siz insanlara tepeden tepeden bakmaya o kadar alışmışsınız ki karsınızdaki kisiyi sadece rencide etmeyi hor görmeyi düşünüyorsunuz :)

Tabi tabi aynen oyle.. Hem Arnold gıbı olamayacagını dusunup hemde oyle olmayı ıstemıyorum dıyor degıl mı?.. Sen de forum sapsallıgı yapıyorsun, bana laf atacaksın dıye.. Adam hem onun gıbı olamayacagını bılecek hemde onun gıbı olmayı ıstemıyorum dıyecek, ıse bak sen.. Eger oyleyse zaten dırek sapsaldır o.. Her 2 turlude o lafı soyleyen sapsal.. ;)

Tabi tabi aynen oyle.. Hem Arnold gıbı olamayacagını dusunup hemde oyle olmayı ıstemıyorum dıyor degıl mı?.. Sen de forum sapsallıgı yapıyorsun, bana laf atacaksın dıye.. Adam hem onun gıbı olamayacagını bılecek hemde onun gıbı olmayı ıstemıyorum dıyecek, ıse bak sen.. Eger oyleyse zaten dırek sapsaldır o.. Her 2 turlude o lafı soyleyen sapsal.. ;)

O kadar kaslı olamayacağını düşündüğü için değil, işi bilmediği için onlar gibi olmak istemiyor, kolay zannediyor, ne kadar emek gerektiğini bilmediği için öyle diyor. İlk aylarda gelişim hızlı olabilir bu iş kolay derler ama öyle değil. İlerledikce aylar geçince anca 1 cm gelişim alındığını anlayınca; "Vay be istesemde olamazmışım. Adamlar benim ağırlığımca hayvan gibi yiyor içiyor, ağırlığımca whey ler tüketiyor. Bense 2 yumurta, tavuk gögüsü, plav + önüme ne gelirse yemeyle olamazmış" deyip olayı anlamış olurlar. İşin içinde olmayana kolay geliyor işin özeti bu bence. İşin içinde olmayıp yorum yapanlarda ayrı şapşal. (sözüm meclisden dısarı)

+1 thums:

çalışmanın ortasında dinlediğin şarkıyı değiştirmek için sık sık duraklıyorsan salon şapşalısın

seni hedef alarak söylememistim , bu lafı diyen sadece sen değilsin bir sürü kişi yapıyor bu ukalalığı . ne demek istediğimi de gayet net anladın zaten , kıvırmak yakısmıyor . baska da bisi yazmıyorum ...

crunch machinede seti bitmesine rağmen oturup 3dk etrafı seyreden tam kalktı derken ağırlığı artırıp yada azaltıp geri oturanlar bence salon şapşalıdır:D

Salondaki bayanlara hava atmak icin hareketleri nizami yapmamak pahasına yapabileceginden fazla kilo ile calisiyorda salon sapsalidir

evet 5. maddede kendimden biseyler buldum ama sapsaldan ziyade oburum hatta gece oburu yanaklarım hafif kızarmadı değil =)
ama pzt. göğüs çalısıp salı biceps calısmanın ne tür bi sapsallık olduğunu anlayamadım acık cası
söyleki;

hafta 4 antremanım var
pzt -salı perşembe-cuma seklide
pzt göğüs biceps
salı omuz triceps yapıyorum
bu beni neden dolayı salon sapsalı ediyo bundan bi mantık bulamadım :s

Bir de, "ben de spor yapsam ben de senin gibi olurum hatta senden daha iyi olurum" diyenler var. Ama olayın yaparım ederimle değil emekle olduğunun farkında değiller ne yazık ki.
bu olaya deli oluyorum ben senin kadar çalışsaydım senin 2 katın olmuştum diyenlere " doğrudur arkadaşım o zaman sende gel beraber çalışalım bana bu işin nasıl olacağını göster dediğimde susup kalıyorlar :D
birde ben salon şapşalı mıyım sizce
frank mcgrath'ın vücudu her zaman hoşuma gitmiştir. Hayalim hep onun gibi olmak ama olamayacağımı biliyorum. Azimle çalışıyorum artık. Tek bir hayalim var onun gibi olmak. sizce bende mi salon şapşalıyım :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Soyunma odasında kendinden kat ve kat gelişmiş insanlara bakarak iğneyle 1 haftada sizin gibi olurum havası atan biriysen,
25 lik kollarla salona bir bayan gelince ayna karşısında poz manyağı olan biriysen
ve arkadaşlarda belirtmişler bacak çalışan birine bırak ta kol çalış diyorsan salon şapşalının önde gidenisin.

işte buthums:

Back
Yukarı