başladığın ilk gün gelip etrafını "sen bu hareketi yanlış yapıyorsun" diye uyarıyorsan resmen bir salon şapşalısın.
Benı
Bana bırısı "cok kaslı olmak ıstemıyorum sismek ıstemıyorum" dese "nolur lutfen ıstede bir sis bakalım nasıl duracak olmadı ındırırız ıgne batırıp" derım..![]()
eğer vücudun üstünü çalıştırıp altını çalıştırmıyorsan sen bir salon şapşalısın
set aralarında 45sn-1 dakikayı geçirip uzaklara dalıp düşünüyorsan![]()
bence insanalr bu lafı söylerken zaten isterlerse arnold gibi olabileceklerini düşündüklerinden söylemiyorlar , o an gerçekten çok fazla kası gözlerinin önüne getirip verdikleri doğal bi tepki ... benim arakdas da aynada 38 cm kollarına bakıp bakıp bu kadar kol yeter bana derdi . şimdi bu çocuk bunu söylerken zaten arnold gibi kol yaparım ama yapmak istemiyorum anlamında söylemiyor , o an gerçekten yeterli olduğunu düsündüğü için söylüyor , ama siz insanlara tepeden tepeden bakmaya o kadar alışmışsınız ki karsınızdaki kisiyi sadece rencide etmeyi hor görmeyi düşünüyorsunuz![]()
Tabi tabi aynen oyle.. Hem Arnold gıbı olamayacagını dusunup hemde oyle olmayı ıstemıyorum dıyor degıl mı?.. Sen de forum sapsallıgı yapıyorsun, bana laf atacaksın dıye.. Adam hem onun gıbı olamayacagını bılecek hemde onun gıbı olmayı ıstemıyorum dıyecek, ıse bak sen.. Eger oyleyse zaten dırek sapsaldır o.. Her 2 turlude o lafı soyleyen sapsal..![]()
Tabi tabi aynen oyle.. Hem Arnold gıbı olamayacagını dusunup hemde oyle olmayı ıstemıyorum dıyor degıl mı?.. Sen de forum sapsallıgı yapıyorsun, bana laf atacaksın dıye.. Adam hem onun gıbı olamayacagını bılecek hemde onun gıbı olmayı ıstemıyorum dıyecek, ıse bak sen.. Eger oyleyse zaten dırek sapsaldır o.. Her 2 turlude o lafı soyleyen sapsal..![]()
crunch machinede seti bitmesine rağmen oturup 3dk etrafı seyreden tam kalktı derken ağırlığı artırıp yada azaltıp geri oturanlar bence salon şapşalıdır![]()
bu olaya deli oluyorum ben senin kadar çalışsaydım senin 2 katın olmuştum diyenlere " doğrudur arkadaşım o zaman sende gel beraber çalışalım bana bu işin nasıl olacağını göster dediğimde susup kalıyorlarBir de, "ben de spor yapsam ben de senin gibi olurum hatta senden daha iyi olurum" diyenler var. Ama olayın yaparım ederimle değil emekle olduğunun farkında değiller ne yazık ki.
Soyunma odasında kendinden kat ve kat gelişmiş insanlara bakarak iğneyle 1 haftada sizin gibi olurum havası atan biriysen,
25 lik kollarla salona bir bayan gelince ayna karşısında poz manyağı olan biriysen
ve arkadaşlarda belirtmişler bacak çalışan birine bırak ta kol çalış diyorsan salon şapşalının önde gidenisin.