sadece tavuk bulgur yumurta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kular15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kular15

Üye
iyi gunler arkadaslar oncelıkle gunluk beslenmemı yazmak ıstıyorum

sabah 4 yumurta beyazı ve 2-3 yemek kasıgı yulaf
ara ogun etı form
oglen tavuk gogsu kızartılmıs yagsız tuzsuz ve yulaf
aksam tavuk gogsu ve yulaf yada bulgur
aksam spordan sonra 4 adet yumurta beyazı ve 1 adet şeker
ayrıca aksam eve geldıgımde 1-2 adet elma tuketıyorum
bide unutmadan sporumu evde yapıyorum halter dambıl v.s gece 11 cıvarı yapıpo yumurya yıyıp 12 cıvarı uyuyorum
gunluk beslenmem yuzde 80 oranında bole yanı hergun bole yıyorum ve bazen sıkmaya baslıyor acaba onerılerınız varmı 180 boyundayım 83 kg yım yazınkı astsubaylık mulakatları ıcın hazırlanıyorum 102 den dustum ve kessınlıkle yag yakımı ıstıyorum lutfen beslenme onerılerınızı ve varsa astsubaylık bılgılerınızı benımle paylasın tesekkurler :)

Listene lor peyniri ve leblebi ekle spordan sonra basit şeker ihtiyacı için şeker tuketiyosun sanirim şeker değil muz ye eti form un adına bakma besin değerleri okadar güzel degil probis yiyebilirsin proteinli biskuvi tadida guzel 100gr inda 13gr protein var 10 gr si hayvansal ama cok yeme umarìm yardımcı oldum :)

yag yakmaya calsıtıgım ıcın 24 saat ıcınde yedıgım tek şeker acıkcası 1 adet su bayram sekerlerı varya ıste onlardan :) gun boyu yemedıgım ıcın odul gıbı gelıyo acıkcası bırazda :))

probısıde şekerlı dıye yemıyordum cok severım aslında dedıgınız gıbı lor peynırı eklıycem muzu hep bulamıyorum baska alternatıf varmı acaba spordan sonası ıcın

Muz pahalı aynen almak zor. Bende lor tavsiye ederim. Ve sabah kahvaltına domates ekleyebilirsin.

I believe in Fitness

Abartmadan jelibon yiyebilirsin hayvan jelatininden yapildigi icin kana kolay karışıyor basit şeker ihtiyacini gorur kendini ödüllendirmek iyidir :) form yiyerek sirf karbongidrat alcahina probisle proteind ealirsan daha saglikli olur ama diyorum ya dozunda yemelisin :D

Back
Yukarı