Sadece protein tozu yeterli midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. 2 yıldır düzensiz olarak toplamda 6 ay kadar fitness yaptım. Çok sağlam beslenemiyorum malum öğrenciyiz. Eve et girmiyor o kadar söyleyim size. Biliyorum bu tozlar besin değil birer takviye. Gerçi ton balığı, baklagiller, fıstık, tavuk, süt, yoğurt, yumurta v.s az çok tüketebiliyorum ama miktar olarak çok değil elbette.

Aslında sorum şu şekilde olacak. Sporcu insanlar için belli başlı sporcu gıdaları var. Kreatin, bcaa, protein v.s gibi şeyler alınması gerekli alırsak haliyle çok daha düzgün ve hızlı gelişiyoruz. Protein tozlarının içeriğine baktığım zaman bu takviyeler bulunuyor anlamadığım kısım burası. Şimdi ben whey alsam yanında kreatindir, bcaa'dır v.s almam gerekiyor mu? Yoksa o whey protein içersine katılan oranlar yeterli midir?

Piyasada bu konuda en güzel marka hangisidir yani bolca bu katkılardan bulunan toz hangisidir?

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
https://www.bodyforumtr.com/threads/protein-tozu-Önerileri.46/page-28#post-988846

Arama Kelimeleri : protein tozu önerileri

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı