Merhaba ben 15 yaşındayım 174 boy 71.5 kilodayım yarın diyete ve spora başlıyorum herşeyi hazırladım inş sorun çıkmazsa başlicam.
Diyetimde:
sabah
4 yumurta, 50 gr yulaf süt ile.
ara: kepekli bisküvi
öğle 12:30
100gr tavuk göğüsü haşlama 50 gr bezelye(bezelye uygunmudur?) light yoğurt.
ara kepekli bisküvi
akşam 100 gr tavuk göğüsü 50 gr bezelye.
eklemem gereken birşey varmı sizce? daha önce 2 ay yaptım bu şekilde hiç aksatmadan ve 2 ayda 7 kilo verdim.
benim şimdi size sormak istediğim soru şu.
ben daha önce yaptığım zaman okuldan dolayı akşam çalışıyordum şimdi okullar kapandı sabah boş vaktim çok oluyo sabah erken kalkıyorum zaten kahvaltımı yapıp sonra 1 saat beklesem daha sonra kardiyo yapsam sorun olurmu? antremanıda akşam yemeğinden önce yapmayı düşünüyorum.
sabah kardiyo yapmadan önce yumurta ve yulaf yemem uygunmu yoksa aç karına koşup sonramı kahvaltı yapayım? yardımcı olurmusunuz. sitede aradım ama tam olarak cevabını bulamadım sorumun. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
ayrıca sabah ve akşam 1 hap balık yağı ve sabah vitamin alıcam.
Diyetimde:
sabah
4 yumurta, 50 gr yulaf süt ile.
ara: kepekli bisküvi
öğle 12:30
100gr tavuk göğüsü haşlama 50 gr bezelye(bezelye uygunmudur?) light yoğurt.
ara kepekli bisküvi
akşam 100 gr tavuk göğüsü 50 gr bezelye.
eklemem gereken birşey varmı sizce? daha önce 2 ay yaptım bu şekilde hiç aksatmadan ve 2 ayda 7 kilo verdim.
benim şimdi size sormak istediğim soru şu.
ben daha önce yaptığım zaman okuldan dolayı akşam çalışıyordum şimdi okullar kapandı sabah boş vaktim çok oluyo sabah erken kalkıyorum zaten kahvaltımı yapıp sonra 1 saat beklesem daha sonra kardiyo yapsam sorun olurmu? antremanıda akşam yemeğinden önce yapmayı düşünüyorum.
sabah kardiyo yapmadan önce yumurta ve yulaf yemem uygunmu yoksa aç karına koşup sonramı kahvaltı yapayım? yardımcı olurmusunuz. sitede aradım ama tam olarak cevabını bulamadım sorumun. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
ayrıca sabah ve akşam 1 hap balık yağı ve sabah vitamin alıcam.