sabah kahvaltınızı paylaşırmısınız

100 gr yulaf içine 1 muz 250 ml yarim yagli sut 40 gr cici bebe bisküvi atip mikserde karistiriyorum yaninda da 2 yumurta 1 beyaz 1 tam ( bulktayim)

Kahvaltı yapmıyorum kalktıktan ik saat sonra 500 gr haslanmıs tavuk pirinc ve yanında cesitli sebzeler yiyorum mobilim yazım hataları için üzgünüm.

Uyanır uyanmaz 2 bardak su.
hemen ardından bir büyük bardak yağsız sütün içine 4 çiğ bıldıcın yumurtası ve bal.
1 saat sonrada yarım çavdar ekmeğine;
60 gram kaşar (2 dilim)
150 gram kavurma (2 dilim)
100 gram süzme peynir.
Ve tabi ki
Çay :)

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 3-4 ayda bu şekle geldim fakat haftanın 6 günü yaklaşık 2-3 saat sürüyordu ki cardio neredeyse 40 dk alıyordu sıkı çalışma ve gıda ile herşeyi yapabiliriz yeterki kendinize güvenin ve şunu açıkça söyleyim spora başladığınız günden itibaren yumurta yemeyi arttırın antremanlarınıza büyük destek olacak

Her sabah 8 de kalkıp kahvaltımı hazırlıyorum.
6-7 yumurta haslanmış 1 tane sarısı
Fındık ezmesi
Peynir
Yulaf süt muz
Muz
Domates

Herkeze iyi sporlar.

ImageUploadedByTapatalk1408319250.168643.jpg
ImageUploadedByTapatalk1408319527.723944.jpg

2tam1beyaz dan yapilan melemen.2 dilim tam tahilli ekmek ve yanina naneli,zeytin yagli cacik ;)

Yarin forumdaki lorlu pankek tarifi deniycem :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Uyanır uyanmaz 2 bardak su.
hemen ardından bir büyük bardak yağsız sütün içine 4 çiğ bıldıcın yumurtası ve bal.
1 saat sonrada yarım çavdar ekmeğine;
60 gram kaşar (2 dilim)
150 gram kavurma (2 dilim)
100 gram süzme peynir.
Ve tabi ki
Çay :)

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sanirim bulkdasin, ilerleyis nasil bu kahvalti ile birlikde :D hosupa gittide senden alintilar yapabilirim :D

iPhone 6 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben gemelde 4 yumurta 2 tanesinin sarisi icine yulaf kepegi karistirip omlet yapiyorum, yaninda lor peynir icecwk genelde ananas suyu oluuor. Ve ardindan bi kase yulaf kepegi arti sut

2 tam yumurta, 2 dilim peynir,6-8 zeytin, çorba kasesine 2 çorba kaşığı eti yulaf ezmesi üstüne süt çok az kuru üzüm.

2 tam 2 beyaz yumurta peynir salata 2 dilim tam bugday ekmegi 3 kasik yulafla sut kilom 57 boy 1,85

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu aralar 4 yumurta + 50 gr lor +250 gr süte sardım

bu kahvaltıdan sonra antremanıma gidiyorum
resimdeki
70-80 gram yulaf
100 gram lor
4 yumurta (2 tam)
domates salatalık biber
yeşil çay eşliğinde :)

Eklentiler

• 22.jpg
    22.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 442
Kahvaltiya findik ezmeside dahil ettim bu arada
Boy 1.80 amacim yag oranimi % 10 a falan çekmek kol ölçülerimde sicak 41 den define 42 , 43 olsun yeter tabi diger bölgelerde simetrik olucak bir biçimde.

2 yumurta
100-500 gram lor
50-100 gram c vitaminli muzlu bebek mamasi (lor tatlandirmak icin harika oluyo kesinlikle tavsiye ederim )
domates salatalik biber
2-3 light ekmek
1 cupa nescafe
Metformin

Back
Yukarı