Sabah antrenman

Celil25

Üye
Arkadaşlar ben sabah erken uyanıp 9 gibi salona gidip calismaya başlıyorum aç gidiyorum herangi olumsuz bi etkisi olur mu uzun süreli açlıktan dolayı

Bence gitmeden 1,5 - 2 saat önce yulaf ezmesi ile beraber biraz şekerli bir şey tüketmen iyi olabilir bu muz olabilir bal yada pekmezde olabilir.
Vücut enerjisizken senin vücuda yüklenmen doğru değil bence. Sen bir yeri yapıp diğer yeri yıkıyosun.

Aç spora gitmenin özellikle kas gelişimi isteyen kişiler için çok verimli sonuçlar doğuracağını sanmıyorum. Spora gitmeden Yulaf+muz+süt blenderden getirip shake yapıp hemen tüketebilirsin şahsi görüşüm.

G
Aç spora gitmenin özellikle kas gelişimi isteyen kişiler için çok verimli sonuçlar doğuracağını sanmıyorum. Spora gitmeden Yulaf+muz+süt blenderden getirip shake yapıp hemen tüketebilirsin şahsi görüşüm.

hemen derken kalkar kalkmaz mi yoksa bi iki saat önce mi bu shake yapılmalı

Yani eğer hemen uyanıp sporara gidiyorsan hemen kalkar kalkmaz içebilirsin. Ama arada biraz zaman olması sindirim ve kana karışması açısında daha iyi olur 1-2 saat boşluk olursa iyi olur

Valla kalkabilsem süper olacak ama 12 1 gibi yatıp 8 buçuk gibi zor kalkıyorum ☺
Vücut gelişim hormonları uyurken gece 11 den itibaren salgılanmaya başlıyormuş.
Yani 11 i yatma vaktin olarak ayarlarsan senin için daha iyi olur. Hem daha dinç kalkarsın hemde vücut geliştirme için uyku düzeni önemli etkenlerden biri. Yanlışım varsa düzeltsin bilgisi olan kişiler.

Vücut gelişim hormonları uyurken gece 11 den itibaren salgılanmaya başlıyormuş.
Yani 11 i yatma vaktin olarak ayarlarsan senin için daha iyi olur. Hem daha dinç kalkarsın hemde vücut geliştirme için uyku düzeni önemli etkenlerden biri. Yanlışım varsa düzeltsin bilgisi olan kişiler.
haklısın tabiki uyku düzeni önemli

Back
Yukarı