sabah 07:00 da yapılan antreman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gqn

Üye
arkadaşlar üyesü oldugum salon pazartesi çarşamba ve cuma günlerine müsait.

diğer günler bayanlara ... fakat sabah 07:00 ile 09:00 arası erkeklere müsait oldugunu öğrendim.

haftanın 5 günü ağırlık çalışsam cumartesi pazar vücudumu dinlendirsem yeterli olurmu artı sabah 7 de yapılan ağırlık antremanının verimi ne olur dersiniz..

ben sabah yapılan antrenmanlardan yana hiçbir zaman olmadım, vücut güne aç başladığı için.
genelde tüm gün boyunca elimden geldiğince iyi beslenir, akşam 8-9 gibi antrenmana giderim, eğer cardio yapmak istiyorsan sabah yaparsan daha kolay yağ yakabilirsin tabi dozunu kaçırmadığın sürece, her kas grubuna bir gün verirsen sorun olmaz, fakat dediğim gibi sabah sabah vücudu hacim arttırabilecek bir beslenmeye getirmen biraz zor.

Deneyip görmen lazım.Herkes için değişeceğini düşünüyorum.Beslenmeni nasıl ayarlıyacaksın?

Ama herkesin bildiği birşey varki oda o saatlerde testosteron tavan yaptığıdır.6.30ta uyanıp 1 kase müsli yiyip 7.30ta idman yapabilrsin.Antreman sonundada yumurtalı sağlam bir kahvaltı filan..Denenebilir bence..

Ben 2 ana öğün yemeden idman çıkartamıyorum :)

büyüme hormonlarının sabah salgılandıgı sabah antremanlarının tercih sebebi olması gerektigi hakkında men's health te bir makale okumustum bence git

büyüme hormonlarının sabah salgılandıgı sabah antremanlarının tercih sebebi olması gerektigi hakkında men's health te bir makale okumustum bence git

Büyüme hormonu gece uykuda salınır.O saatlerde salınan şey testosterondur.O yüzden sabahları yapın derler idmanı.Testosteron güç sağlar.

Mis gibi olur.. Sabah yapılan antrenman gibisi yok...Testo seviyesi hat safada olur..

Nasıl ya spor salonuna o günlerde kadın alınmıyor mu? Haremlik selamlıksa ilk defa duydum bunu :D

2shae : ben kızkardeşimin veya annemin spor salonunda başka erkeklerle beraber spor yapmasını istemem.

sen istermisin ?

en düşük verimi alırsınız!

insan vucudunun direncinin maximum olduğu saatler 12-16 arasıdır.

Sabahları testo seviyesinin yüksek olması demek süper antreman çıkacağı anlamına gelmez. Sabah uyandığımızda vücudumuzun çoğu sistemi kendini rölantiye almış duumdadır ve bunların kendine gelmesi birkaç saat sürer. Benim görüşüm 7 de faydalı bir antreman için en geç 5:30-6:00 gibi yataktan kalkmalıdır ki bu oldukça zor.

Ama amacın yağ yakmak ise sabah aç karna 40-60dk lık kardiyo türü egzersizler yapabilrsin.

2shae : ben kızkardeşimin veya annemin spor salonunda başka erkeklerle beraber spor yapmasını istemem.

sen istermisin ?

orası istanbul mu :) peki içeride çalan müzik ne :) ilahi mi çalıyor hep ?

İnsanlar her yerde kadın erkek iç içe zaten,spor salonunda da olmuş çok mu ...

Bence sadece soyunma odalarının ayrı olması yeterli.

konuyu toparlamak gerekirse sabah yapılan ağırlık çalışmalarında eğer amaç hacim kazanmaksa zordur. ama eğer güne sabah 5 te kalkarak başlıyorsanız iyi bir kahvaltıdan 1,5 saat sonra yapılabilir. yok eğer 6.30 da kalkıp 7 de antrenmana giriyorsanız ağırlık çalışması zorlayabilir. ama kardiyoda bu farklıdır. vücut gece tüm depoları tüketmiş durumdadır zaten. enerji seviyesi besinlerden sağlanamadığı gibi yüksek ağırlıklara girmek kolay olmaz. bu vücudun işleyişi açısından genel bir durum ama istisnaları da esgeçmemek gerek. kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. alışkanlıklar farklılık yaratabilir. deneyerek görmenizde vücudunuzu tanımanızda fayda var.

Arnoldun yazdigi vucut gelistirme ansiklopedisinden kendisinin ve en saglam vucutcularin her zaman sabah antreman yaptigini yaziyor

Sent from my HD7 T9292 using Tapatalk

Ben genelde midemin tamamen bos oldugu antremanlardan daha cok verim aliyorum,sabah antremanlarida bunlardan.Is durumuma göre antreman saatlerimde degisiyor bu sebepten günün her saatinde antreman yapmisligim var ve sabah antremanlari cok verimli geciyor fakat o yataktan kalkip gidene kadar sürünüyorum.

Back
Yukarı