Sağlıklı Fast Food Alternatifleri Nelerdir?

valla ben sokakda karnım acıktığı zaman büfeden tavuk göneri alıyorum ekmeksiz olarak plastik kapta.her yerde tavuk döneri bulunuyo pek ac kalmıyorum yani

Tavuk göner harikadır tavsiye ederim XD

pilav söylersin nohutlu 5 tl öder çıkarsın mis gibi karbonhidrat ve bitkisel protein. tavuklu makarna da güzel bir seçim. benim favorim şinitzel li akdeniz salatası

bende bazen ara öğün olarak kızarmış yarım piliç alıyorum. derisini yemiyorum. iyi oluyor hem sağlıklı hem protein zengini. fiyatı da 4 TL. yanında da baharatlı bir karışım veriyorlar süper oluyor.

AVM lerde genelde çin/japon mutfakları oluyo. Tavuk yada Dana Etli noodle tercih edebilirsiniz.Hem doyurucu hemde BK yada Mc a göre daha sağlıklı.Far East favorimdir (:

Sürekli dışarda olmama sebebiyle yeterli ve gerekli şekilde beslenemiyorum bu yüzden de çok etkili sonuç alamadığımı düşünüyorum..Fast food falan yemek zorunda kalıyorum çoğu zaman..ne yapmamı önerirsiniz neler yemeliyim ?

balık yiyebilirsin ekmek arası arkadaş çevresiyse takılmayı bırak bende senin gibiydim arkadaşlar resmen antrenman ortasında geliyordular beni çağırmaya gezcez falan filan diye en sonunda dedim gelmiyom ben sizle çıkmıcam artık dedim aga maga dediler ama dinlemedim gittim kısaca diğer seçeneğin bu akşam çıkamıcam bir bahane uydur misafir gelcek başım ağrıyor ısrar ederlerse hayır de habire hayır de

cd06a52b307e4f3b50e1e4c0a5591a7c.jpg
o begenmediginiz kokorecin bir çeyreğinde 35 gram protein var 5gram yag 10 gramda karbonhidrat fast food tercihimdir ilk baktığımda besin degerlerine bende sok olmustum :)

Back
Yukarı