Bu menüyü genelde evde yapıyorum ben işte. Dediğiniz gibi salatalara yönelmekten başka çarem yok sanırımsorunuza göre başlığınızı editledim..forumda da yok bildiğim kadarı ile bu sorunun cevabı..
Sağlıklı Fast Food Alternatifleri Nelerdir?
çok fazla fast food yiyen biri değilim ama amerikan vg dergileri sürekli fast food menülerinden sağlıklı alternatifleri sunarlar..
türkiyede mcdonalds vs.de var mı bilmiyorum ama ör :ızgara tavuk göğsü varsa güzel olur..
yanına zeytin yağlı yeşillikli salata(THY güzel yapıyor bunu) , kepekli ekmek güzel olabilir..
yani sebzeli,kepek ekmekli, kızartma olmayan etler ile alternatif bir beslenme yapılabilir fast food.da da..
Bu menüyü genelde evde yapıyorum ben işte. Dediğiniz gibi salatalara yönelmekten başka çarem yok sanırım
evet arkadaşlar bu etsiz çiğköfteler çok lezzetli oluyor sizcede uygunmudur acaba ?bence amerikan salatalı sosisli sandeviç yenilebilir aynı zamanda kendi işimden örnek vereyim etsiz çiğköfte dürüm yiyebilirsiniz
çünkü bizim çiğköftenin içinde badem ceviz bulgur salça pulbiber isot soğan ve sarımsak bunlardan yapılıyor ve içinede isteğe bağlı roka nane maydanoz göbek salatası ve domatez atılıyor bunlar tamamen sağlıklı şeyler sadece lavaş hamur oda küçücük bir şey zaten bence sağlıklı birşey gibi bu 2 yazdığım fast food
ton balığıda bir nebze işini görebilir. Bizim buralarda var oralarda varmı bilmiyorum 1 kilo hamsiyi balık parası dahil 5 ytl ye yapıp veriyor adam ızgara da.(hamsi 2 ytl 1 kilo balığıda 3 ytl ye yapıyolar)
Meraklı sende bir karadeniz damarı sezdim.hamsi aşağı, hamsi yukarı![]()
kokoreç besin değeri olarak nasıl bir alternatiftir? gramında ne bulunur vs![]()
kokoreç besin değeri olarak nasıl bir alternatiftir? gramında ne bulunur vs![]()
Bildiğin bağırsak besin değeri olacağını sanmıyorum.sadece damak zevki
proteinli vitaminli mineralli vs. herhangi bir foodu fast bir şekilde yersen sağlıklı fast food olur hadi kolay gelsin.