sırt antreman programı tavsiyeler

arkadaşlar yeni bir sırt antreman programı düzenliyorum sizce program uygun mu ne gibi eksikler var veya doğru mu sizce yorum bekliyorum
pull up 5 set max
wide grip chin 3 set max
bent over barbell rowing 3 set 8-6
one arm dumbell rowing 3 set 10 -8
deadlift 3 set 10 -8

Ben sana bir program söyleyim.2 hafta dene memnun kalmazsan kendi bildiğini yap.
Lat Pulldown 3 set 8-10 tekrar (göğse çekiş)
Deadlift 4 set 8-10 tekrar
Bent over 3 set 8-10 tekrar
Dumbell row 3 set 8-10 tekrar
son olarak bel hareketi gir yorulana kadar 3 set yap. Bana geri dönüş yapacaksın =)
İyi çalışmalar

Şunu yap bence
Lat pull down 20x3
Cabloyla row 20x3
Barbel row 10x4
Dumbell row 12x4
Barfiks tükenene kadar
bu nedir ya? o kadar şeyi kaldırıp indirdikten sonra barfiks 5 tane cek helal sana. Kardeş sen git hocana danış.Böyle adamlar adamın kafasını bulandırır bu nasıl bir antreman mantıgıdır ya 20x3 ne ?

bencede barfix ilk hareket olarak yapılması daha uygun cunku son harekete kalırsa gücün tükenir zaten[DOUBLEPOST=1391548871][/DOUBLEPOST]cablo rowing ve dumbell row aynı bölgeyi çalıştıran hareketler ikisini birlikte yapmak biraz fazla teki yeterli

yaş boy kilo kaç aydır bu iştesin genel antreman programın beslenmen sağlık durumun vs ile ilgili bilgileri vermeden burdan yorum yapmak doğru olmaz

yaş boy kilo kaç aydır bu iştesin genel antreman programın beslenmen sağlık durumun vs ile ilgili bilgileri vermeden burdan yorum yapmak doğru olmaz
yaş 20 2010 da başladım subatta felan tam 4 sene oldu sporu bilmediğimden değil fikir alışverişi için sordum. boyum 1.93 90 kiloyum günde 6 öğün yemek yiyorum en az 135 gr protein alıyorum.[DOUBLEPOST=1391615889][/DOUBLEPOST]dostum yanlış anlaşılmasın fikir alışverişi için sordum h2 kişide program verdi ama cok amatör programlar

Back
Yukarı