Şubattan beri düzenli spor yapmama rağmen istediğim kilo hedefini tutturamadım. Artık motivasyonum azalmayı başladı ve bende kendime sıkı bir diyet ve spor programı yaparak bu hafta azimle bir kac kilo verme hedefi koydum bakalım işe yarayacak mı? Bu hafta bir kac kilo verebilirsem tekrar motive olabileceğim.
Programım hakkında yorumunuzu paylaşırsanız sevinirim;
Beslenme Programım;
Sporu akşam iş cıkışından saat 21:00-23:00 arasında yapabiliyorum.
Yaşım: 29
Kilom: 72
Boyum: 167
Teşekkürler,
Programım hakkında yorumunuzu paylaşırsanız sevinirim;
- Haftanın her günü 1 saat kardiyo
*20 dk koşu+hizli yuruyus
*20 dk bisiklet
*20 dk eliptik bisiklet) - Haftada 3 gün 1 saatlik kardiyoya ek olarak karın calışması
*3x10 mekik,
*3x10 aletli karın calışmaları - Haftada 2 gün 1 saatlik kardiyoya ek ağırlık calışması
*1 gün 3 er set gogus, on kol, bacak
* Diğer gün omuz ve arka kol - Cumartesi ve pazar günleri 1 er saat kürek eğitimim var (denizde gercek tekne ile). Buna ek olarak cumartesi pazar günleri akşam 1 er saat kardiyoya devam ediyorum.
Beslenme Programım;
- Sabah uyanır uyanmaz yeşil cay
- Kahvaltı: Bir porsiyon nesfit veya yoğurtlu meyve salatası, veya activia kahvaltım veya 1 haşlanmış yumurta
- Ara ogun: bir posiyon meyve veya diyet kraker veya diyet bisküvi
- Öğlen: Tonbalıklı veya tavuklu salata veya sebzeli yemek veya ızgara tavuk
- Ara öğün: bir porsiyon meyve veya diyet kraker veya diyet bisküvi
- Akşam: spor öncesi yeşil cay. Sonrasında meyve salatası veya ton balıklı veya tavuklu salata veya hafif bir ana yemek (yarım porsiyon)
- Spor sonrası ara ogun: sut, yogurt veya ayran veya bir protein bar veya diyet bisküvi veya diyet kraker veya meyve
Sporu akşam iş cıkışından saat 21:00-23:00 arasında yapabiliyorum.
Yaşım: 29
Kilom: 72
Boyum: 167
Teşekkürler,