VG ciler UHT ve Pastorize süt TÜKETMELİ. sağlığına çok düşkün VG ciler çiğ süt içmeli.
akrephan adlı velet
klavye basında şeref haysiyet namus gibi ifadeleri kullanacaksan geleceksin yüzüme karşı söyleceksin oldu mu koçum ?
karşında kumda oynadıgın arkadaşların yok.
gerçekten cok sinirlendim.Fakat lanet olası internet delikanlılarının ne kadar aciz oldugunu görüyorum.
Bak sana yalvarıyorum gel bunları yüzüme karşı söyle lütfen.
Thanatos adlı dangalak arkadaşım
ilk önce adam akıllı konuşacaksın.Adam gibi yorum yapıyorum.
Sen üniversite ögrencisiysen ben yeni mezun olan bir üniversite ögrencisiyim.
Kullandıgınız cümlelere dikkat edin rica ediyorum..
sanal alemin gizlilik nimetinden yararlanıp adam olmayın.
Uslübünüze dikkat edin rica ediyorum.
Kaldı ki akrephan denilen cocuk lise ögrencisidir.Yani liseli'dir.
Hayır neyin gocunmasıdır neyin belaltı vurulmasıdır bu.
Akrephan bir kez daha hatırlatıyorum gel yukarıdaki saydıgın hakaretleri yüzüme karşı söyle
Sütün, alerji, astım, uyku bozuklukları ve migren hastalıklarının gelişmesinde önemli rolü olabilir.4,5
Sütün; kan kaybı, çocuklarda şeker hastalığı, kalp hastalıkları, damar hastalıkları, artrit, böbrek taşı, depresyon, sinirlilik hali oluşmasında katkıları vardır.6
Süt; çocukların en az %50'sinde gıda alerjisine neden olur. Çocuklarda görülen alerjik durumlarda sadece süt alımının kesilmesi ile belirgin fayda sağlanır.7
Hazır mama ile beslenen bebeklerde 3 ay içinde, vücudun süte karşı antikor ürettiği görülmüş.8,9 (Vücut; süt ürünleri içeren mamanın içeriğinde bulunan kimi maddeleri, zararlı olarak görüyor ve onlara karşı antikor üretiyor)
Akrephan o uluslararası kardiyoloji dernegi bir calısma düzenlemis 1991 yılında ve sonucu olarak süt icimi daha cok olan finlandiya yı diger ülkeler ile karsılastırmıslar
![]()
55 64 arası ölüm hızı süt ürünlerine baglı olarak artmıs. Karsılastırdıkları ülkeler de asagıdaki ülkeler ve calısmayı yapan kurum da resmin altında yazıyor.
kalsiyum harici olabilecek zararları da bunlar
yazının basından sonuna kadar sacmalamadın durdun Sanki sütün icinde ki proteinler bulunmaz hic bir yerde olmayan seyler
ısıl islem görmemis süt bulamıyorsun ısıl islem gören süt zararlı bile bile kullanıyorsun
gecenler de de beyaz ekmek zararsızdır diye baslık acmıstın
kendi yaptıgın yanlısları aklayıp vicdanını rahatlatmak istiyorsun fakat süt ün zararlı oldugu kesin bir gercek dilersen 500 kilo ic herkesin kendi bilecegi is fakat zararlı bir seye zararsızdır diye internetten ne idigi belirsiz 500 kaynak eklemek seni haklı yapmaz
AkrepHan
benim bahsettigim zararı ben uydurmuyorum
hepsinin yanındaki numaralar ve konunun altında da kaynakları var O calısmalar kabul gören bilimsel calısmalar
Eger sen kabullenemiyorsan o senin sorunun
son yazısınınada imzamı atarım.