Süper Set Program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iceman dedi:
supersetin amacı def mudur yoksa kasların büyümesinede yardımcı oluyormu? yaklasık 2senedir bb yapıyorm bende superset e gecmeyi dusunuyorum fkt gecmek istememin nedeni büyümenın artk durmuş olması özelliklede kollarımda belki değişik syler denemem daha iyi olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

süperset definasyon döneminde sürekli bir program olarak kullanılabilir ama hipertrofi döneminde bu şekilde süpersetten fayda görülmez daha ziyade vücudu şaşırtma amaçlı kullanılır.

DaFFy dedi:
iceman dedi:
supersetin amacı def mudur yoksa kasların büyümesinede yardımcı oluyormu? yaklasık 2senedir bb yapıyorm bende superset e gecmeyi dusunuyorum fkt gecmek istememin nedeni büyümenın artk durmuş olması özelliklede kollarımda belki değişik syler denemem daha iyi olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

süperset definasyon döneminde sürekli bir program olarak kullanılabilir ama hipertrofi döneminde bu şekilde süpersetten fayda görülmez daha ziyade vücudu şaşırtma amaçlı kullanılır.

sağol daffy pki 1-2 haftalıkta olsa denememimi onerirmisin yoksa prog mı değiştirirsem daha mı iyi olur ?

iceman dedi:
DaFFy dedi:
iceman dedi:

sağol daffy pki 1-2 haftalıkta olsa denememimi onerirmisin yoksa prog mı değiştirirsem daha mı iyi olur ?

1-2 hafta değil de çalışma programına göre her kas grubu için ayda 1-2 kere şaşırtma amaçlı süpersete başvurabilirsin.

DaFFy dedi:
iceman dedi:
DaFFy dedi:
iceman dedi:

1-2 hafta değil de çalışma programına göre her kas grubu için ayda 1-2 kere şaşırtma amaçlı süpersete başvurabilirsin.

pki.sağol önerin için

başlığa dikkat edin..4 yıl önce açılmış..

gerçekten çok etkili mi superset?
sürekli kalp atışınızın yüksek olması dolayısıyla bir nevi kardiyo da yapılıyor sanki ağırlık antremanı sırasında
super setde de ağırlık attırımı yapıp tekrar sayısını azaltıyor muyuz yine hacim kazanmak isteniyorsa
yani 3 tekrar biceps için 15 kg x10 tekrar , 17 kg x 8 tekrar, 19 kgx 6 tekrar gibi.
oldukça zor olacak gibi. dinlenmeden 2.harekete başlanacağı için

1 aydır vg yapıyorsanız süper set sizin için çok erken ve ağır olacaktır..

super

hocam ben 95 kiloyum yas 17 boy 1.81 dedginiz gibi erken ama ben yavas agırlıkardan baslasam kilo vermedencok kulanılıymrus acaba bir sorun cıkar mı

kilo vermek istiyorsanız cardio ve diet ağırlıklı gidin..
ağrılığı yine standartlar dahilinde yapın..süpersete girmenize gerek yok..

hocam selamlar ben 4 ay dır bu spory yapıyorum zamnımda kısıtlı öss hazılanıyorum süper sete gecmek istiyorum ama haftanın 4 günüde gidemem oneriniz nedir ?_

ilk önce siteniz cok güzel tbr ler teşekkürler

hocam süper set programında her bölge icin günde 1 defa calıstırılacak demissiniz bunların her hafta 1 defa yapmak yeterli olurmu kas gelişimi icin ben kasların 3 gün iceresinde gevseyecegini duymustum bilgilendirirseniz sevinirim .

ilk önce siteniz cok güzel tbr ler teşekkürler

hocam süper set programında her bölge icin günde 1 defa calıstırılacak demissiniz bunların her hafta 1 defa yapmak yeterli olurmu kas gelişimi icin ben kasların 3 gün iceresinde gevseyecegini duymustum bilgilendirirseniz sevinirim .

size tavsiyem vücut geliştirmenin temelini öğrenmeniz..bunun için lütfen bu linkteki konuyu okuyunuz..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en_ok_sorulan_sorular_ve-t11375.html

1 yıldır yapıyorum bb. Hocam super set agırlıklı bi program yazdı hacim için. gayet guzel yapıyorum (az tekrar, cok kilo) fakat birkac tecrubeli arkadas super setle hacim kazanamayacagımı hatta kilo verebilecegimi soyledi. bu olayı bir de size sormak istedim. Hangisi dogru?

1 yıldır yapıyorum bb. Hocam super set agırlıklı bi program yazdı hacim için. gayet guzel yapıyorum (az tekrar, cok kilo) fakat birkac tecrubeli arkadas super setle hacim kazanamayacagımı hatta kilo verebilecegimi soyledi. bu olayı bir de size sormak istedim. Hangisi dogru?

bunlar mitten ibarettir..süperset sistemi uygun bir programla kasları şaşırtmak için kullanılırsa süpersetle de hacim kazanılır..hatta ters (antagonist) kaslar (biceps-triceps) için kullanılırsa dayanıklılık kazandırır..tabi zamanda ;)

fakat benim programımda,
ıncline bench - incline dumbbell fly super set
bench - dumbbell fly gibi super setler var.
yani aynı yerlere yuklenen hareketler. bunun hacim kazandıramayacagını soyluyorsunuz yani?

hocan yüksek tekrarlı super set ve kendi kas grubu içinde program yazmış.bu şekilde ölçü alımı bencede olmaz.tekrarlarını ayarlaman gerekli.

Back
Yukarı