Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabah 6.30da kalktım bugün heyecanlıydım çünkü arka kol önkol günüydü bugün
nedense önceleri göğüs günlerini iple çekerdim şimdi artık kol gününü iple çekiyorum
neyse
6.30da 1 ölçek gold whey
50gr yulaf 1 yeşil çay
10 gibi soğuk sandviç ve ufak bi dondurma
13.00da 200gr tavuk 50gr bulgur
16.10da antrenmana başladım bugün biraz geç kaldım
antrenmandan yarım saat önce dymatize karnitin aldım 5 kapak(bitsin diye uğraşıyorum)
hemen öncesinde 4tablet amino max ve çıktım koşu bandına
3.5km hız ile 5dakika yürüdükten sonra açma-germe hareketlerini yapıp
antrenmana başladım
Süper set
Close Grip Bench Press:4x15-12-12-10
Wide Grip Barbell Curl:4x15-12-12-10
Süper Set
Reverse Triceps Pusdown:3x12
Z-Bar Scott Curl:3x12-10-8
Süper Set
Overhead Cable Triceps Extension:3x15~12
Hammer Curl:3x15~12
Süper Set
Bench Dips:3x15~12
Arm Curl Machine:3x12
ardından karın hareketlerine geçtim
leg raise crunch 4x45
3 way crunch 4x25
cross leg crunch 4x35
leg raise 3x20(son seti yaparken sol omzu incittim sanırım şu an hala acıyor bastırınca)
4 tablet aminomax
abs crunch machine 3x50
1 ölçek gold whey
ve 350kalori yakmak için 40dklik 5.5-6.5km hız arasında değişen kardiyoya başladım.
şunu farkettim ki kardiyo esnasında film falan izlerken zaman daha çabuk geçiyor bundan sonra internetten film açıp izleyeceğim kardiyo esnasında
20.00da 150gr tavuk 50gr yulaf
21.00da 100gr tavuk
23.00da yarım ölçek musclepharm zma alıp yatacağım.
yarında hydroxycut elite stevol ve nutrex infusion black alıcam perşembe günü omuz gününde kullanıcam bakalım nasılmış şu hydroxycut
sabah 1 kapsül hydroxycut elite stevol
45dk sonra
1 ölçek infusion black(lanet olsun keşke maddi sıkıntı olmasa da 4-5 ölçek atabilsem sabahları)
50gr yulaf 1 bardak yeşil çay
10.00da soğuk sandviç
13.15de 50gr bulgur 200gr tavuk
15.15de 4mg ventolin
15.45de antrenmana başladım
bugün kanat karın günüydü fakat karın yapmaya gücüm yetmedi çünkü dün akşam halısaha da bitirmişim bacakları normalde 5 karın hareketi yaparken bunu 2ye düşürdüm de yaptım
antrenmandan hemen sonra koşa koşa gittim resmen infusion blackten 1 ölçek daha alayım diye soğuk suyla karıştırdım bu sefer resmen milkshake gibi tadı vardı uzun süre sonra böylesine güzel protein tozu alınca insan hep almak istiyor.
takipteyim.. ayrıca kolda bende süper set uyguluyorum artık..
pushdown+barbell curl
face row +hammer curl
Reverse Triceps Pusdown + z bar scott curl
Dips + incline dumbbel curl