Bodyturkey
Üye
Kesinlikle solgarın en yüksek vitamin içeren haplarını kullanmanı öneririm çünkü böyle gidersen hızlı kilo vericeksin ama sonra alıcaksın ve veremiceksin buda senin için daha kötü olucak
Beyler adam 26.04.2010 da yazmış bu yazıyı... Neredeyse 1buçuk senelik bir iddia...
Sanırım ketojen dietçiler bir gol daha yedi
İşin açıkçası bende ketojen diyeti uygulanabilir bulmuyorum; en güzeli low-cab diyeti![]()
Hacim değilde yağlardandır abi o, zira amerikada keto diyeti çok meşhur ve minumum kass kaybı sağlayan diyetlerden birisi.çok doğru. ketojen diyet gerçekten de ağır. iradeyle açıklanabilecek bir şey değil bu çünkü kimi gördüysem epey hacim kaybetmiş. evet yağ kaybediyorlar ama hacimdeki ufalmalar muazzam. bizim salonda önceden L beden giyen bir abimiz, normal kalıp, şimdi slim fit M giyiyor. bilmem anlatabildim mi? definasyonu kolaylaştırır mı? evet ama kaybedilen hacim bazen çok fazla olabiliyor.
Hacim değilde yağlardandır abi o, zira amerikada keto diyeti çok meşhur ve minumum kass kaybı sağlayan diyetlerden birisi.
(Tabi kesin birşey yok ama minumum kas kaybı için keto uygulanıyor oldukça zor bir diyet.)
yağ su hepsini kaybediyorsun işte hacim de gidiyor aradaşöyle düşün, boyun 1.75 mesela ve 80 kilosun, göbeğin yok ama define de değilsin, yarı bulksun anlayacağın. ikinci senaryoda da 1.75'e 67 kilosun ama felaket definesin. sen hangisini tercih edersin? şahsen ben 1. senaryoyu tercih ederim, ettim ve faydasını da gördüm. esas olay güçte oluyor, sağlamlıkta oluyor. mesela bir post up yapıyorsun rakip seni savunamıyor bile. çünkü adam 1. senaryoda 80 kilonun karşısında durmak zorunda fakat 2. senaryoda rakibin işi neredeyse 15 kilo zayıf olduğundan daha kolay. bunlara ek olarak kış mevsiminde definasyon hiç mantıklı değil çünkü üstüne paltoyu ceketi geçirdimi kimse bicepsin çizgilenmesine bakmaz, kalıplı olan bir adım öndedir görüntü olarak.
Valla bende o tarz düşünüyorum. Post up örneğini de sevdim iyi güldürdün abi.
Ama konu yağ yakımı olduğu için ben keto uygulamanın zor olduğunu ama bir o kadarda başarılı olduğunu söyledim. Zira ben 70 kg %14 yağ oranım varken 62 kg %7 e düşürdüm.(Geçtiğimiz nisan ayında) ama pat 2 haftada olacak birşey değil bu tabiki. Ketosis e geçiş dönemi, yağların atılmaya başladığı dönem vs uzun bir süreç.![]()
Gunluk 1500 kalorilik acik cok fazla eger tahminleriniz dogruysa. Saglikli olanin -500 kcal oldugu soylenir, cok sIki diyet yapanlar -1000'e kadar cikarlar. Daha fazlasi hem sagliginiz tehdit eder, hem de metabolizma hizinizi ciddi bicimde dusurur. Bastan hizli kilo verseniz bile daha sonra etkili bir bicimde yag yakamayabilirsiniz. Vucut kendini koruma altina alir ve zaafiyet onlemine karsi yaglari tutmayi yegler. Yine de son karar sizin tabi.
Amaç alınan k.hidratı 0 a yakınlaştırmakketojen diyetinden ben şahsen hiç bişey anlamadım çok acayip bişey