• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

(resimli)9 aylık ev çalışması görüşleriniz beni mutlu edecektir..

bu sipora klo almak içinmi başladın? merak ettim.. biraz kilo al zayıf olup sadece çalıştığın yerler kaslı görününce çok kötü görünüyor yaptığın kasın hakkını verecen klo alıp iyi çalışma olursa bişeler çıkar senden..

pussdown,cable row,pulldown,kelebek göğüs için,yani cable hareketlerin çoğunu yapa biliyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:35 ----------

İstasyonda hangi hareketleri yapabildiğini yazarsan daha rahat olur program önermemiz.
pussdown,cable row,pulldown,kelebek göğüs için,yani cable hareketlerin çoğunu yapa biliyorum

vücut ölçüleriini yazmamassın??

mrb;
hiç ölçmedim :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:02 ----------

bu sipora klo almak içinmi başladın? merak ettim.. biraz kilo al zayıf olup sadece çalıştığın yerler kaslı görününce çok kötü görünüyor yaptığın kasın hakkını verecen klo alıp iyi çalışma olursa bişeler çıkar senden..
mrb;
amacım bol kütleli vücuda sahip olmak değil fitt bir görünüm olsun yeterli benim için kilo almak demek göbekli iğrenç bir görüntü olması demek benim için yorumun için teşekkür ederim görüşmek üzere

1. Gün

Göğüs

İncline Bench Press
Bench Press
Dumbell Fly
Dumbell Press

Biceps

Barbell Curl
Alternate Dumbell Curl
Scott Curl

2. Gün

Sırt

Pulldown
Bent Over Barbell Rowing
Pulldown Behind Neck
Cable Rowing

Triceps

Triceps Extension
Push Down
French Dumbell

3. Gün

Omuz

Barbell Rear Military Press (Ense)
Barbell Front Military Press (Ön)
Standing Lateral Raise
Arnold Press

Bacak

Elinde olan aletlere göre Squat, Ön-Arka Bacak ve Kalf çalışabilirsin.

4. Gün

Biceps - Triceps

Standing Dumbbell Double Curl
Lying Dumbbell Triceps Extension

Standing Cable Curl
V-Rope Triceps Push Down

One Arm Dumbbell Preacher Curl
Cable Overhead Triceps Push Down

Hammer Curl.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle belirteyim ki, bu benim kullandığım ve gayet de memnun kaldığım antreman programıydı.

Kollarımı yaza girene kadar büyütmek için (dikkat edersen 4. gün full kol çalışması var) böyle bir program yazdık.
3 hafta da kolları 36 dan 37'ye çıkarmayı başardım ancak Arka koldan sakatlanınca 2-3 ay ara vermek zorunda kaldım.

Neyse bu kol ağırlıklı kullandığım programım, spora 1 kaç hafta sonra döndüğümde bununla devam etmeyi düşünüyorum.

Göğüslerin de ufak olduğunu düşündüğümden, bu programın bi benzerini bir kaç ay sonra göğüs için de uyguluycam. Böylece arada ki fark kapanabiliyor.

Program kafana yatarsa 3x10 ile başla. Antreman günlerini kendin ayarla. Düzenli beslenip sıkı çalışırsan sonuç alacağını düşünüyorum.

1 ay sonra programda ki temel hareketleri 4x10 Piramit'e çevirirsin, izole hareketlere normal 4x10 dan devam edersin.

Özellikle belirteyim, 4.gün de ki kol programı Süper Set değil. Önce 3 Set Biceps, sonra 3 Set Triceps olmak üzere hazırlanmış bir program.

Saygılar,
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
bunu neden yazdin aciklarmisin?
kemocan iyi güldüm kardeşim :D
eğer gerçekten bir sporcuysan bu işi benimseyerek yapıyorsan ilk görüşte anlaşılırsın günümüzde spor yapıyorum diyen bir çok kişi var fakat göbek ve afedersiniz poposu çok çok kötü insanlar biliyorum,yağlı ve kilolu işte bu kişilerin resmi çok kötü olduğundan sporcuyum dememeleri gerekiyor bu yüzdendir SPORCUNUN RESMİ VÜCUDUDUR demem..görüşmek üzere

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:36 ----------

1. Gün

Göğüs

İncline Bench Press
Bench Press
Dumbell Fly
Dumbell Press

Biceps

Barbell Curl
Alternate Dumbell Curl
Scott Curl

2. Gün

Sırt

Pulldown
Bent Over Barbell Rowing
Pulldown Behind Neck
Cable Rowing

Triceps

Triceps Extension
Push Down
French Dumbell

3. Gün

Omuz

Barbell Rear Military Press (Ense)
Barbell Front Military Press (Ön)
Standing Lateral Raise
Arnold Press

Bacak

Elinde olan aletlere göre Squat, Ön-Arka Bacak ve Kalf çalışabilirsin.

4. Gün

Biceps - Triceps

Standing Dumbbell Double Curl
Lying Dumbbell Triceps Extension

Standing Cable Curl
V-Rope Triceps Push Down

One Arm Dumbbell Preacher Curl
Cable Overhead Triceps Push Down

Hammer Curl.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle belirteyim ki, bu benim kullandığım ve gayet de memnun kaldığım antreman programıydı.

Kollarımı yaza girene kadar büyütmek için (dikkat edersen 4. gün full kol çalışması var) böyle bir program yazdık.
3 hafta da kolları 36 dan 37'ye çıkarmayı başardım ancak Arka koldan sakatlanınca 2-3 ay ara vermek zorunda kaldım.

Neyse bu kol ağırlıklı kullandığım programım, spora 1 kaç hafta sonra döndüğümde bununla devam etmeyi düşünüyorum.

Göğüslerin de ufak olduğunu düşündüğümden, bu programın bi benzerini bir kaç ay sonra göğüs için de uyguluycam. Böylece arada ki fark kapanabiliyor.

Program kafana yatarsa 3x10 ile başla. Antreman günlerini kendin ayarla. Düzenli beslenip sıkı çalışırsan sonuç alacağını düşünüyorum.

1 ay sonra programda ki temel hareketleri 4x10 Piramit'e çevirirsin, izole hareketlere normal 4x10 dan devam edersin.

Özellikle belirteyim, 4.gün de ki kol programı Süper Set değil. Önce 3 Set Biceps, sonra 3 Set Triceps olmak üzere hazırlanmış bir program.

Saygılar,
Kolay gelsin.

mrb hocam;
pazartesi: antrenman 1.
bench pres: 15-12-10-8-6-6-6-12 son set pump
seated dumbbell shoulder press:12-10-8-6-6-6-12
lyng dumbbell triceps extension:12-10-8-6-6-6-12
barbell row:12-10-8-6-6-6-12
concentration curl: 12-10-8-6-6-6-12
---------------------------------------------------------------------------
salı. antrenman 2.
incline dumbbell press:12-10-8-6-6-6-12
lateral raises:15-12-10-8-8-12
seated dumbbell triceps extension:12-10-8-6-6-12
one arm dubbell row:12-10-8-6-6-12
seated dumbbell curl:12-10-8-6-6-12
-------------------------------------------------------------------------
perşembe: antrenman 3.
flat bech dumbbell fly:12-10-8
incline dumbbell fly:12-108
dumbbell front raises:12-10-8
dumbbell rear d elt raises:12-10-8
triceps dips. 4 set maximum
two dumbbell row:12-10-8-8-8
one arm scott curl:12-10-8-8
-----------------------------------------------------------------------------
cuma: antrenman 4.
bu antrenmanada bacak bel karın kası çalış, bacaklar için imkanlar kısıtlı olduğu için yapabildiğin hareketleri 4 s et 15-12-10-8 şeklinde yapmaya çalış.
bel için: crunches[yarım mekik]4x15-20
leg raises[ dizleri çekiş] 4x15-20
---------------------------------------------------------------------------
cumartesi: bench dumbbell press:12-10-8-6-6-6-12
barbell military press:12-10-8-6-6-6-12
lyng french press[barbell or dumbbell}.12-10-8-6-6-6-12
chin-up: 6 set maximum
barbell curl:12-10-8-6-6-612
-----------------------------------------------------------------------------
not: çarşamba ve pazar günü antrenman yok tam dinlenmeye bak......................

bu programı uygulamaya başladım çok sevdiğim bir hocam tarafından yazıldı vücudu şaşırtan hergün 4-5 kas grubunu çalıştıran bir program
ilginiz için teşekkür ediyorum

kemocan iyi güldüm kardeşim :D
eğer gerçekten bir sporcuysan bu işi benimseyerek yapıyorsan ilk görüşte anlaşılırsın günümüzde spor yapıyorum diyen bir çok kişi var fakat göbek ve afedersiniz poposu çok çok kötü insanlar biliyorum,yağlı ve kilolu işte bu kişilerin resmi çok kötü olduğundan sporcuyum dememeleri gerekiyor bu yüzdendir SPORCUNUN RESMİ VÜCUDUDUR demem..görüşmek üzere

Sana kesinlikle katiliyorum.
Hatta salonda estetik vucudu olmayan birisinden asla tavsiye almam.
(Yillarini vermis ve kendini kanitlamis biriyse tabiki tavsiye alinir)
Bu sporun en guzel delili kendi vucudundur.

ben bunların yarısını yesem arnold olurum valla :D
:D:Dsabah : 5-6 tüm yumrta, haşlama veya omlet şeklinde- 2-3 dilim normal ekmek-- az miktarda kaşar peyniri-- istediğin kadar çay şekersiz,reçel marmelat,, zeytin yok..
öğlen: en az 200 gr tavuk veya kırmızı et---100 gr pirinç veya makarna veya 2 adet patates-----bol salata yağsız
akşam: öğlenle aynı
gece yemeği veya son yemek diyelim:5-6 tüm yumurta-salata-1 greyfurt- 1 yeşil elma
öğün arlarında meyve [ bütün meyveler olabilir 1 posiyon her öğünde................ karpuz günde 500 gr civarı olabilir- bütün yeşil sebzeler 3-4 öğün

yeni diyet bu

İlginç bir program. Bende kuzenime dumbell ile bar falan aldım çalışsın diye evde şimdilik ilk ay programına soktum, sen bu programla gelişme kaydedersen, bende kuzenin üstünde deniyim (:

ben bunların yarısını yesem arnold olurum valla :D

Senin 1 hafta da aldığın kaloriyi proteini, Arnold 1 günde alıyordur eminim.

İlginç bir program. Bende kuzenime dumbell ile bar falan aldım çalışsın diye evde şimdilik ilk ay programına soktum, sen bu programla gelişme kaydedersen, bende kuzenin üstünde deniyim (:

fakat 8-9 aylık bir çalışma sonrasında öneriliyor bu program bence başlangıç hareketleriyle devam etsin kuzenin thums:

aykut kardeşim. Bence gelişimin harika. Dolu yorum yapılmış. Bu sporda bilinen gerçekler zaman zaman yanlış olabiliyor. Sen çok iyi bir sonuç almışsın bence. Aynen devam et bence.

Hatta ben beslenmeni detaylı yazmanı rica edeceğim. Neredeyse hiç karbonhidrat görmedim.

Bu arada leonidass

Sinirlerimi oynattın

Son düzenleme:
super seti bırakalım tamam;evde istasyon,bench masası,ayarlana bilir dumbbell set,z bar,uzun kısa düz bar,mekik masası ve koşu bandı var

aykut kardeşim. Bence gelişimin harika. Dolu yorum yapılmış. Bu sporda bilinen gerçekler zaman zaman yanlış olabiliyor. Sen çok iyi bir sonuç almışsın bence. Aynen devam et bence.

Hatta ben beslenmeni detaylı yazmanı rica edeceğim. Neredeyse hiç karbonhidrat görmedim.

Bu arada leonidass

Sinirlerimi oynattın

mrb jim..;
sabah : 5-6 tüm yumrta, haşlama veya omlet şeklinde- 2-3 dilim normal ekmek-- az miktarda kaşar peyniri-- istediğin kadar çay şekersiz,reçel marmelat,, zeytin yok..
öğlen: en az 200 gr tavuk veya kırmızı et---100 gr pirinç veya makarna veya 2 adet patates-----bol salata yağsız
akşam: öğlenle aynı
gece yemeği veya son yemek diyelim:5-6 tüm yumurta-salata-1 greyfurt- 1 yeşil elma
öğün arlarında meyve [ bütün meyveler olabilir 1 posiyon her öğünde................ karpuz günde 500 gr civarı olabilir- bütün yeşil sebzeler 3-4 öğün
şuanda bu diyeti yapıyorum..

günde 12 tüm yumurta karaciğerin anasını ağlatır......ve tavuk veya et.....bu kadarı karaciğeri çok zorlar.....ha genciz menciz ama sonuçta insanız arkadaşlar :D :D :D

Back
Yukarı