Leonidas14
Üye
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Vücuduma şekil vermeyi düşünüyorum. Boyum 1,74 kilom 75 boyuma göre iyi gibi ama genel itibariyle belden yukarım zayıf belden aşağım kilolu. Ben vücuduma şekil verirken bunun tam tersine ulaşmaya çalışacağım yani belden yukarısına hacim kazandırıp belden aşağıyı zayıflatıp, yağ oranını düşürüp kasla donatmayı düşünüyorum. Fakat bu konuda genel itibariyle başarısızm. Kemiklerim kalın ve belden yukarım zayıf. Yani anlayacağınız hacimliyim ama zayıfım nasıl olur demeyin oluyor
Örneğin omuz başlarım diktörtgen gibi kemikler çok belli 75 kilo olduğuma inanmıyorlar. Bu yüzden de azıcık kas çalışınca deyim yerindeyse Hulk gibi oluyorum. Enine böyle bir irilikte bana estetik gelmiyor açıkçası. Bu yüzden çok değil az bir miktar kas yapmayı düşünüyorum fakat birkaç bölgeye çözüm bulamıyorum size resimlerle sormak istedim bu bölgeleri nasıl istediğim kıvama getiririm. Öncelikle şunu da söyleyeyim resimlerdeki hiçbir vücudu örnek almıyorum kendime internette anlatmak istediğim bölgelerle ilgili olarak buldum umarım yardımcı olur.
Omuzla boynum arasında kalan bölge çoğu arkadaşımın böyle etli butlu hafif sert kaslı yanı. Ama kıvamında benimse sanki orada et yok omuz başımdan sonra boyuna kadar düz hatta hafif çukur. Omuzlarım daha üstte gözüküyor o yüzden. Tşört falan giyince çok kötü oluyor sanki omuzlarımda iki sivri diken var. Oysa dediğim bölge biraz dolsa tşörtü kaldıracak daha hoş duracak . Anlatmak istediğim bölge şu: 1. resimde boyunla omuz başı arası düz ikinci resimde ise dağ tepesi gibi yassı oval bir görünüş var bunun için ne yapmalıyım kilo almak için mi uğraşmalı yoksa o bölgeyi kaslandıracak hareketler mi lazım. Evde çalışmak için o bölgeye önerebileceğiniz hareketler nelerdir?

Omuzla boynum arasında kalan bölge çoğu arkadaşımın böyle etli butlu hafif sert kaslı yanı. Ama kıvamında benimse sanki orada et yok omuz başımdan sonra boyuna kadar düz hatta hafif çukur. Omuzlarım daha üstte gözüküyor o yüzden. Tşört falan giyince çok kötü oluyor sanki omuzlarımda iki sivri diken var. Oysa dediğim bölge biraz dolsa tşörtü kaldıracak daha hoş duracak . Anlatmak istediğim bölge şu: 1. resimde boyunla omuz başı arası düz ikinci resimde ise dağ tepesi gibi yassı oval bir görünüş var bunun için ne yapmalıyım kilo almak için mi uğraşmalı yoksa o bölgeyi kaslandıracak hareketler mi lazım. Evde çalışmak için o bölgeye önerebileceğiniz hareketler nelerdir?