f.w.nietzsche
Üye
epey zam gelmiş wheybar a bende düşünüyordum ama erteledim biraz malum öğrenci işi anca bu kadar

redis ben de ilk kullananlardanım yanlız fiyatlarını abarttılar ozellikle whey bar acayip zamlandı.Tuketici niye redis i secicek fiyatı uygun diye bu fiyatlarla nediye redis alıcam 2.5 tl yerine tanesine 3 tl veririm en ral protein barı alırım.REdis bence cok buyuk yanlıs yaptı
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum redis ürünlerini açıkçası fazla hacim aldığımı söylemem gainerinı 3 kg bitirdim ama tabiki işe yaramıyorda değil ne kadar para o kadar köfte hesabı yani![]()
selulit bar yağ yakıcı içeriyormuş yağ yakma amacı ile kullanılacakmış yalnız ufacık pakette 1 bar 10 gr üzeri yağ içeriyor nasıl bir yağ yakıcı bu anlamadım.
sana daha öncedende söylemiştim cevdet abiyede söyledim gainer soya protaini(bitkisel) oldugu için bize pek yararı olmuyor mixerfort getirecek diye biliyorum whey protein(hayvansal) var onun içinde ve daha etkili bi ürün olacaktır..Bende gainer kullandım pek yararını görmedim açıkcası soya proteini oldugu için wheybar cok sertti cevdet abiye bunları söyledm bana hak verdi içimi ve yemesi daha iyi ürünler getireceğim diye mesela yeni gelecek tırda farklı bi wheypro. gelebilir wheybar yumuşak seluit bar gibi olacakmıs glutamine bcaa gelecekmiş mixerfort en kısa zamanda temin edecekmiş..Bana diyorsunuzdur kullanıyormu acaba şuan elimde 500gr creatine var redis nutrifort var pek kullanmıyorum gerci animal pak var amino 3001 var redis amino-r var ilk aminosu hiç begenmedim besin değerleri düşük ama aminowhey kullandım iyi sonuç aldım dersiniz nie amino3001 aldın o zaman o kadar para verdin redisin yararını gördüysen,hemen cevabı vereyim partnerim askere gittiği için sporu bıraktı ve elinde kalan 20tablet ultimate aol ve 90tablet amino3001 ini çöpe atmamak için bana verdi henüz kullanmıyorum ama animal pakla creatine kullanıyorum şimdilik..Ve yeni gelecek olan redis glutamine bcaa wheybar ve wheyproteini bekliyorum maliyeti biraz yüklü olacak bana ama diğer ürünleri almaya kalksam dahada yüklü olacak...