Redis ürünleri kullananlar?

bence definasyona girme bulk dönemini iyi geçiremedn zaten hacim kazanmaya çalış definasyondan daha etkili olacaktır definasyona nisanda girmeyi düşünüyorum ben redis protwhey öneririm çok güzel ürün fakat onu kullanırken yağ şeker kullanımına dikkat edin yağlanma olmaması için bi cok üye dikkat etmiyor ve yaglanma oldu diyor :)

şuan gerçekten redis işe yaramadı diyemem az bişeyde olsa hacim kazandırdı ve antremandan dolayı yağ da kaybettim şuan profil resmimdeki gibiyim sizce daha devam etmelimiyim göbek kısmımda oluşan yağlanma beni sinir ediyorda biraz :D

Daha hacimli değilsn bence hacim diyince benm gözümün önüne kalıplı olmak geliyor yanlış anlamada çok zayıf gözüküyorsun bence alabildiğin kadar kilo al daha sonra bcaa+lcarnitin kullanarak kardio ya girersin ve kas kütlesi kaybetmedn yağ yakarsın benm düşüncem böyle tabiki sen başka düşünebilirsin

Daha hacimli değilsn bence hacim diyince benm gözümün önüne kalıplı olmak geliyor yanlış anlamada çok zayıf gözüküyorsun bence alabildiğin kadar kilo al daha sonra bcaa+lcarnitin kullanarak kardio ya girersin ve kas kütlesi kaybetmedn yağ yakarsın benm düşüncem böyle tabiki sen başka düşünebilirsin

benim amacım fazla irileşmek değil zatende yani çok ta zayıf olmak istemiyorum özellikle biraz omuz a ihtiyacım var gibi ama biraz yağlandıktan sonra verememekten korkuyorum yani yağlansam nisanda cardio ya başlasam yaza kadar yağlı kalmak istemiyorum o yüzden böyle bişey dedim lcarnitin + bcaa kas kütlesini kaybını önlemek için yeterli olacakmı peki nisanda definasyona senle beraber girsek :D

tabiki etkili olacaktır ama düzenli ve iy ibeslenmek gerekiyor 0 yağ 0 şeker tüketmek gerekiyor benmde karın bölgemde biraz yağlanma oldu ama takmıyorum pek çalıştıkça daha güzel olacak yazın 2-3 ay bırakmayı düşünüyorum sonra tekrardan başlayacağım

tabiki etkili olacaktır ama düzenli ve iy ibeslenmek gerekiyor 0 yağ 0 şeker tüketmek gerekiyor benmde karın bölgemde biraz yağlanma oldu ama takmıyorum pek çalıştıkça daha güzel olacak yazın 2-3 ay bırakmayı düşünüyorum sonra tekrardan başlayacağım

Ya ben sadece yazın iyi bir vucutla dolaşayım yeter :D ozaman bende nisanda definasyona gireyim salona başlıycaktım ozaman nisanda başlıyayım şuan evde çalıştığımdan dolayı gelişme yavaş olabilir ama salondaki herşey mevcut bende dumbell seti barfiks borusu powerballl twister mekik sehpası yani boşuna para vermek istemiyorum :D sence gitmelimiyim yoksa evdede olurmu

bence yarın salona başlamalısın vücudu anca toparlarsın beslenmeni cok iyi yap yağ ve şeker mecbur tüketeceksn ama en az seviyede tut bu oranı kilo almaktan korkma sonra ben hala kilo almaya calısıyorum yemek yemekten sıkılmış bi biçimde :D

bence yarın salona başlamalısın vücudu anca toparlarsın beslenmeni cok iyi yap yağ ve şeker mecbur tüketeceksn ama en az seviyede tut bu oranı kilo almaktan korkma sonra ben hala kilo almaya calısıyorum yemek yemekten sıkılmış bi biçimde :D

anladım ozaman başlarım bu ay tekrar nisandada dediğin gibi bcaa+prowhey+sliuet bar alırız definasyona giriş yaparız artık hayırlısı şimdi nutrifort la devam 2 kg kalmış onuda yutiyim :D

hammaddelerden önceden bende almıştım tadı çok kötü içemeden attım 1kg falan..Redis kullanıyordum zaten etkisini görüyordum açıkcası protwheye yeni başladım dün geldi elime henüz kullandım suyla bile tadı güzel oluyor etkisi hakkında bilgi veririm yine ama içerik açısından iyi gözüküyor tavsiye ederim

red is kesinlikle fiyat politikasını yeniden gozden gecirmeli.Protein fiyatını 2 kg 90 tl ne demek.2.3 kg XPRO nutrition 120 tl ALman yapımı urun.Bende hammadelerden aldım ucuz urun icin uzum suyu vs .. karıstırıınca tadıda mis gibi oluyor.X pro ve hammadeler cok iyi kombinasyon oldu bu sekilde beni cok uzun sure idare edecek.Redis ilk cıktıgında butun firmalardan ucuzdu simdi fiyatı neredeyse Optimum la yarısacak.Coktan Nitrofull vede diger Turk firmalarını fiyatt a gecti.Onlarda hamadeyi Almanya dan alıyorlar neden Redis e daha cok para vericem Romanya yapımı oldugu icin mi ??????

Son düzenleme:
nutrifuldansa redis kullanırım içerik bakımından ve etki bakımından incelersen redisin en iyi ürünüde protwheydir ben yeni basladım kullanmaya size bilgi vereceğim ama biraz köpürme problemi var hammaddelerden aldıgımdada vardı bunu nasıl önleyeceğim bi fikri olan varmı?? ayrıca aka almak istedikten sonra cevdet bey hertürlü imkanı elinden geldiğince sunuyor tabi herkesin kişisel tercihidir

ARkadaslar almak istedikten sonra ne demek?.Fiyatı vardır gider alırsın 95 tl gg de 90 tl websitesinde whey poteini .Urunun degerleri 2 olcek kullnınca yani 1 seferde 50 gram kullnıyorsun 2 olcek nitrofull den al aynı degerlere hatta fzlasını alırsın.Cevdet bey cok iyi insan olabilr ona lafım yok ama fiyatları gercekten fazla artırdılar.Eger foruma bakarsanız ben Redis ilk cıktıgında kullananlardanım.Creatini whey bar ı vede protein tozunu kulnadım.Ama bir romanya yapımı markanın fiyatları bu kadar yuksek olmamalı.

ben redisi ilk kullananlardan birisiyim ve şu günü kadar cevdet bey elinden geleni yaptı indirimli günler oluyor takip ederseniz yada durumunuzun pek iyi olmadıgını söylerseniz yardımcı olacaktır eminim fiyat konusunda kendiside üzülüyor öğrenciler alabilir mi alamaz mı diye neyse burada ürün rekabeti yapmaya gerek yok isteyen kullanır isteyen kullanmaz ben kendi adıma söyledim nitrufull alacagıma redis'e devam ederim nitruful hakkında olumlu birşey pek duymadım ama redis kullanıpta memnun kalanlar var etkisini görmedim diyenlerde tabiki

Bence her urun den etki alınır neticede icerigi belli.Ama kalite farkları oluyor ve de fiyat farkı bunu iyi dengelemek lazım.Ben de bu denge yuzunden hammadelere gecis yaptım.

Back
Yukarı