H-u-n-t-e-r
Üye
acaba bu ürünün prot-whey olanını kullanan arkadaşlar varmı?
bi hardlinela kıyaslamak ilginç geldi bana hardline üniversal malıydı ve 2ye bölününce hardline çıktı ama ben nedense hardline ürünlerini bi türlü sevemedim..fiyat bakımından karsılastırırsak mesela hardline progainer 4.5luk 150 tl civarı redis nutrifort 15 tl 10 kutu alsan 10kg yapar ve bu 10 kg hardlinedan daha çok besin değeri yapar ürün arasındaki fark sadece besin değeri hardline 4.5 kullanacagına maddi imkanın yoksa redis 6kg kullan yaklasık besin değerleri aynı gibi olacaktır rediste ürün miktarıını biraz fazla kullanınca piyasadaki ürünlere göre daha iyi gibi geliyor göze benm fikrim böyle
zaten redis kullanmamizin sebebide bu iste ucuz olmasi, ogrenci isi olmasi.
evet ama sen bi hardline la kıyaslama falan yamıssın ondan dedim
ben su hardline ı bi sevemedim ya :S 2yıl önce ilk spora basladıgımda 3 ay gitmiştim 4,5 gainer almıstım o kadar beslenmeme ragmen 2 kilo almıstım:S şimdi baslayalı 3 ay oldu gainfast 2,5luk bitirdim 63,5dan 75 kiloyum suan
Sleepy dedi:Eğer kişinin alacak gücü yoksa Redis' e yönelmesi normal. Ayrıca Glutamin, creatin gibi kompleks olmayan ürünleri de menşeine bakıp uygunsa Redis'ten almak mantıklı. Yanlız gainer tarzı kompleks ürünlere bulaşılmasını pek önermem.
Benim hocam nitrofull bayii olduğundan gavur malı gibi nitrofull whey içiyordu,istediği verimi alamamakla beraber bana denemem için verdiği 1 bardak whey in tadını cidden beğendim fakat ucuz bayram şekerlerinin aromasından koymuşlar, sporcu ürünüyle alakasız ticari olmaktan öteye gidemeyen çin menşeili ham madde kullanan bir firmadır nitrofull.verim almak genetiğinizle ilgilidir bu ürünleri almasanız bile iyi gelişme sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
başlık redis konudan sapmayalım geri sayfalardada çok konuşuldu tarihi yaklaşmış ürünler veya geçse bile silinip tekrar yazılan ürünler olduğundan adım gibi eminim ,çünki hammadde fiyatına bu ürünleri almak hiçte mantıklı değil artı gıda sanayicilerinden bulabileceğiniz %80 whey lerle aynı yapıda ve aynı etkide ürünler bu yüzden romanya ekonomisine katkıda bulunacağıma direk hammadde alırım.