rear raise hareketi omuz mu sırt mı

seated bent-over rear delt raise.jpg
seated bent-over rear delt raise 1.jpg

Şekilde ki hareketi sırt programına mı omuz programına mı eklemeliyim? ben birde bu hareketin ayakta olanını omuz da kullanıyorum zaten. birde trapez kası çalışmasını omuz gününe mi eklemeliyim yoksa sırt gününe mi?

İkisine de olur nasil istersen oyle koy.
Ayakta dedigin heralde lateral raise omuz hareketidir.
Trapez de farketmez ama sirt ile olursa daha faydali olabilir.

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet arka omuz ismi.
Ama bu ve benzeri hareketlerden cok 90 derece egimle yapilan barbell row lar ile daha iyi calisir.
Veya barbell rear delt raise ile arka omuz ve trapez bolgesini hedef alabilirsin.

Bent-over-row-plan-b-13062012-de.jpg
peki bu hareketi sırt antremanıma ekleyebilir miyim?

antrenmanbilekguresidet.jpg
birde şu bilek hareketini triceps veya biceps çalıştığım gün mü yapmalıyım yoksa kol çalışmadığım gün yapsam sorun olur mu?

çok teşekkür ederim sırt antremanıma rear raise i ekleyeceğim karar verdim de şu bilek hareketi için de yardımcı olabilir misiniz?

1.si barbell row sirt icin cok etkili , goguse dogru cekislerde ust sirt trapez ve arka omuza iyi vurur.
2.si Reverse curls. Ozellikle onkol icin cok etkili , koldaki goruntude orantisizligi onler.

Eki Görüntüle 27607 Eki Görüntüle 27608
Şekilde ki hareketi sırt programına mı omuz programına mı eklemeliyim? ben birde bu hareketin ayakta olanını omuz da kullanıyorum zaten. birde trapez kası çalışmasını omuz gününe mi eklemeliyim yoksa sırt gününe mi?

Arka omuz hareketi omuz gününe koy.

Eki Görüntüle 27611 peki bu hareketi sırt antremanıma ekleyebilir miyim?

Eki Görüntüle 27612birde şu bilek hareketini triceps veya biceps çalıştığım gün mü yapmalıyım yoksa kol çalışmadığım gün yapsam sorun olur mu?

1. Barbell row sırt gününe koy. 2. Sj reverse grip barbell curl biceps ant. sonuna koy

- row machine ve barbell row aynı programda olursa sorun olur mu? sırt gününe wide grip lat pulldown(enseye), close grip lat pulldown(göğse), row machine ve barbell row koyayım mı nasıl olur?
- omuz gününe de 1. olarak smith machine de enseye indirip omuz çalışcam 2. ve 3. hareketler ön omuz için 4. de lateral raise in yanına rear raise i eklicem ama ikisindende üçer set fazla olur mu yoksa ikişer set mi yapim?

1 tane press 1 tane yan omuz 1 tane ön omuz 1 tane arka omuz hareketi iyi olur omuza. Press 4 set digerleri 3 set olabilir. Ön omuzlar zaten incline press yetiyor diyosan 1 press 2 yan omuz 1 arka omuz yapabilirsin

Back
Yukarı