Ramazanda Antrenman

Arkadaşlar genelde antrenmanı iftara 20 dk kala biticek şekilde yapıyorum. Ama bazı zamanlar gün ortasında saat 4 5 civarında yapmam gerekiyor. Gün ortasında aç karnına yapıp sonrasındada bir şey yiyememek bana zarar veriri mi ? Ama asıl sorum hiç antrenman yapmamam daha mı iyi ? Yoksa hiç yoktan iyidir mi ?

Ben 7 de antrenmanı bitiriyorum yani iftara 1 saat 40 dakka kala.Güç düşüşü oluyo tabi ama kasların bi günde eriyip gidicek diil ayrıca vücut uyurken gelişiyo sen uyumadan proteinini alırsan sıkıntı olmaz bana göre

O saatte idman oruçluysan cok zararlı susuz kalıyorsun başin döner bayılırsın falan allah korusun sıkıntı olabilir iftardan 1.5 saat sonra yapmak en iyisi

O saatte idman oruçluysan cok zararlı susuz kalıyorsun başin döner bayılırsın falan allah korusun sıkıntı olabilir iftardan 1.5 saat sonra yapmak en iyisi
Yorgunluk konusunda sıkıntı yok kardeşim kardio çalışmadığım için fazla yorgun düşmüyorum. Söz konusu olan konu verim olur mu olmaz mı ? teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1405801790][/DOUBLEPOST]
Ben 7 de antrenmanı bitiriyorum yani iftara 1 saat 40 dakka kala.Güç düşüşü oluyo tabi ama kasların bi günde eriyip gidicek diil ayrıca vücut uyurken gelişiyo sen uyumadan proteinini alırsan sıkıntı olmaz bana göre
Teşekkürler ilgin için :)

Back
Yukarı