Ramazan ayı icin hazırladığım program

peki hocam ağırlıklarımı nasıl yapim.arttırimmi yoksa sabitmi olsun birde siz bir yazınızda 3.aydan sonra setleri piramit yapın demiştiniz.Burada da 4*8 diyorsunuz hangisi.

ben her zaman en iyi performansı Ramazan aylarında yakaladım
her derdin bi çaresi var
ki Ramazan dert değil şifa
Kazein var
akşamları bolca su içebilirsiniz
lütfen oruca karşıyım gibi ibareler kullanmıyalım
1.iftar sahur arası bol su için
2.sahurda süt proteinleri tercih edin
3.iftar sahur arası az ve sık yiyin
4.idmanı tam iftar öncesine alın
5.tek bölge çalıştırın aynı anda bol mide egzersi yapın
6.patates gibi kaliteli karbonhidratları sahurda tüketin ayrıca lifli besinler muz yulaf ezmesi
ben haddim olmadan kefilim Orucunuzu da tutun bir dahaki aya bayram sonrası normal programınıza dönün akıl almaz patlayışı yaşayın
bizi öldürmeyem acı güçlendirir
Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim.

İşin aslı oruç tutmanın problem olabileceğini hiç düşünmedim.
Ben kendi düşüncemi yazayım ben kütle yapmaya başladım birkaç aydır yağlanmada var ama fazla kafaya takmıyorum yağlanmayı ben diyorum ki şimdi hazır oruç tutuyoruz diyet hesabı bide bunun üstüne normal antrenman değilde definasyona girsem daha güzel olmazmı?

İnsan vucudu her şarta ayak uydurur ve uyum sağladığı an doğru bir sistemde iseniz gelişim devam eder gelişim sadece ölçü artırmakta değildir.

ramazan ayında oruçlu öğrencilerimde uyguladığım bir sistemim vardır ve çok verim aldığımdan bu sisteme hep devam etmişimdir

1.gün göğüs biceps
off
2. gün omuz triceps
off
3. gün bacak sırt
off

buyuk bölge 3 küçük bölge 2 hareket 3. gündede 3 sırt 2 ön ve arka bacak. setler standart 4x8

daha önce farklı methodlar uyguladım fakat en çok verimi bundan aldım kayıp neredeyse hiç olmadığı gibi ölçüyü hızlı alan (yeni öğrenciler) v.tiplerindede ölçü alımı gayet iyi seviyede idi.

Şu anki hocamın yazdığı programın aynısı 4*8 hareket sayıları da aynı. Bana dediği hacim programıymış. Her bölge için 3 veya 4 hareket olarak değişiyor.

bende gün sıralamasını Flexor hocamızın dediği şekilde bir büyük bir küçük kas olacak şekilde yaptım ,
tek fark 4*8 değil 6*12 süpersetlemesiyle 3 set oldu
yani her hareketi kendi içinde süpersetlemi düşünüyorum ..
haftada 3 gün 45 dk lık ant.la

Back
Yukarı