Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazı protein tozları var kalbe böbreklere zararlı ve damarlara zaten yaza kadar kullancam sona bırakcam proteini biraz vucudumu toparlasın diye sizce hangisi pahalı biseyde olmasın en fazla 100 120
bu kadar korkulacak şeyler değil supplementler kardeşim bunları kullanan adamlar içinde katkı maddesi var diye bisküvi tüketmiyorlar ayarında kullan hiç bişey olmaz
sana 2 protein tozu önericem ikisinide kullandım
arnold ıron whey
optimum gold standard dandik markaları alma faydadan çok zararı olur optimumu tavsiye ederim tadıda çok güzeldir
Aort damarın yırtılır kullanma içinde bulunan bcaa bu kadar büyütmeyin onu heryerden alıyoruz zaten. Görevi kasları beslemek için damarlari genişletmek buda yararlı ve geçıci birşey ben kalp hastasıyım bu kadar takmıyorum millet garip vallahi
xpRince yanlış anladıysam düzeltte heralde sen bi yerden duymuşsun protein almadan kas yapmazsın demişler sende proteinin ne olduğunu bilmiyosun sadece supplementler protein sanıyosun gibime geldi proteini öncelikle besinlerden alman lazım tavuk,yumurta,süt vs. Protein tozlarını ekstra olarak alabilirsin bana proteinin ne olduğunu bilmiyomuşsun gibi geldi proteini bilmeyen sadece supplementlerde var olduğunu sanan çok kişi var çünkü eğer yanlış anladıysam kusura bakma
biliyorum ben kilo alamayan bi cocugum metebolizmam hızlı o yüzden ayriyetten alcamda protein ama iste hangisi iyidir damar felan ilerde sorun cıkmasın 3 4 ay kullancam zaten