protein tozunun yanına ne kombine etmeliyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denixex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle ek besin için erken diye düşünüyorum . en az 3-4 ay vücudunuzu ısındırıp gelişme durumunuza göre ek'e geçmenizi önerirdim . Whey alıyorsan yanına amino ve kreatinde almanı tavsiye ederim . Sade su ile alınız wheyi çabuk çözünür çabuk kana karışır .
whey alıyorum onu zaten suyla içiyorum dediğiniz gibi kana çabuk karışsın diye , yanınada işte kreatin almayı düşünüyorumda kreatini suyla mı yoksa üzüm suyuyla mı içmek daha iyi olur ?

Kreatini kas hucrelerine tasimak icin carbo gerekli. Meyve suyu ile icmenizi tavsiye ediyorum. Suyla icecekseniz karbonhidratlı bir öğün sonrasi kullanabilirsiniz. Ama her iki durumda da dibe cokuyor. Whey ile kivamli bir karsimda karistirinca cokmuyor, icimi daha kolay oluyor. Sabah kalkinca ve antreman sonrasi whey+uzum suyu+kreatin olarak uyguluyorum ben. Gerisi size kalmış.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kreatini kas hucrelerine tasimak icin carbo gerekli. Meyve suyu ile icmenizi tavsiye ediyorum. Suyla icecekseniz karbonhidratlı bir öğün sonrasi kullanabilirsiniz. Ama her iki durumda da dibe cokuyor. Whey ile kivamli bir karsimda karistirinca cokmuyor, icimi daha kolay oluyor. Sabah kalkinca ve antreman sonrasi whey+uzum suyu+kreatin olarak uyguluyorum ben. Gerisi size kalmış.

teşekkürler dostum , kreatini şişeye atıp çalkalarsam karışması için wheyde yaptığım gibi birşey olmaz değil mi yani illa kaşıkla falan karıştırmaya gerek yok ?
çünkü ben günde 1 tane whey içiyorum oda antreman sonrası , kreatinide antreman öncesi alayım diye düşünüyorum

teşekkürler dostum , kreatini şişeye atıp çalkalarsam karışması için wheyde yaptığım gibi birşey olmaz değil mi yani illa kaşıkla falan karıştırmaya gerek yok ?
çünkü ben günde 1 tane whey içiyorum oda antreman sonrası , kreatinide antreman öncesi alayım diye düşünüyorum
Shaker yokmu ?

O zaman karistircam diye ugrasma. Agzina at 5 gr. Ardindan üzüm suyu ile ittir. Sisede ve shakerda dibe coker direk.
Yada bardaga koy üzüm suyu ile karistir hemen ic. Dipte kalan miktari suyla karistir yine hemen ic.

O zaman karistircam diye ugrasma. Agzina at 5 gr. Ardindan üzüm suyu ile ittir. Sisede ve shakerda dibe coker direk.
Yada bardaga koy üzüm suyu ile karistir hemen ic. Dipte kalan miktari suyla karistir yine hemen ic.

2. dediğini yapabilirim dostum , eyvallah

Dostum marka pek farketmez hepsi aynı 5gr creatinde 5gr creatin var sadece weider de bi fark var böbreklerde tortu oluşmasını engelleyen bi zımbırtı kullanıyolar oda uçuk fiyat gaspari öneririm ucuzdur optimum ultimate falan aynı creatinde

Back
Yukarı