Protein tozu olmadan kreatin alabilir miyim?

Arkadaşlar normal beslenmemle ihtiyacım olan proteini fazlasıyla karşıladığım için protein tozu almıyorum.Şu an BCAA aldım onu kullanıyorum spor sonrası.Kreatinin işe yaradığını duymuştum, biraz araştırınca almaya karar verdim.Protein tozu olmadan işime yarar mı bu ürün acaba?

yarar protein tozuyla kreatin ne alaka onu anlayamadım apayrı ürünler günlük ihtiyacını karşılıyomuşsun besinlerden bcaa da var kreatinde alırsan güzel olur

Antreman sonrası yerine öncesinde meyve suyu ile almani tavsie ederim. Meyve suyundaki karbonhidrat kreatini hücrelere taşıyacak ve kreatin antreman sirasinda ekstra atp sağlayacak.
Öte yandan yaz geliyor. Definasyon donemi. Su tuttuğu icin yazin kullanmani pek tavsiye etmem.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"fevzican" Bu sitede gördüğüme göre kullananlar whey ile kombine edip kullanıyor, bazı arkadaşlarda whey olmadan işe yaramaz yazmış başka konularda o yüzden kafam karışmıştı saolun.
"kalitos" Definasyona giricek kadar fazlalık yok şu an; belki daha sonra kısa süreliğine giricem.Birde kreatin suyu kasın içine çekiyormuş; o cilt altındaki ödem gibi değilmiş galiba?

Antreman sonrası yerine öncesinde meyve suyu ile almani tavsie ederim. Meyve suyundaki karbonhidrat kreatini hücrelere taşıyacak ve kreatin antreman sirasinda ekstra atp sağlayacak.
Öte yandan yaz geliyor. Definasyon donemi. Su tuttuğu icin yazin kullanmani pek tavsiye etmem.

Meyve suyuyla kullanima oke ama antreman öncesine hayir diyorum,antrman öncesi basit seker alinmaz.

Bekci yanlis aktarnisim. Oncesinde derken hemen antreman oncesini kastetmemistim. Ben sabah kalkar kalkmaz üzüm suyu whey ve kreatin seklinde kullaniyordum
Yaga donusmesinden ziyade antreman ortasinda aniden gucsuzluk yasarsin hemen antreman oncesi basit seker alirsan.

Yaz olsa da kilo alıyorsak sorun olmaz değil mi ?

Bekci yanlis aktarnisim. Oncesinde derken hemen antreman oncesini kastetmemistim. Ben sabah kalkar kalkmaz üzüm suyu whey ve kreatin seklinde kullaniyordum
Yaga donusmesinden ziyade antreman ortasinda aniden gucsuzluk yasarsin hemen antreman oncesi basit seker alirsan.

:):)

Hocama ON Creatin 300gr söyledim bu hafta gelir umarım.Yükleme günü felan varmış bunun, onu yapmaya gerek yok diyenler var o yüzden 5 gr alıcam devamlı.Peki bunu off günlerde almama gerek var mı? Ne kadar kullanıp ne kadar ara vermek gerek?

Hocama ON Creatin 300gr söyledim bu hafta gelir umarım.Yükleme günü felan varmış bunun, onu yapmaya gerek yok diyenler var o yüzden 5 gr alıcam devamlı.Peki bunu off günlerde almama gerek var mı? Ne kadar kullanıp ne kadar ara vermek gerek?
supplementler bölümünde geniş bir bilgi alabilir diğer yorumlarla karsılastırabilirsin yapman gereken sadece arama motoruna kreatin yazmak

Back
Yukarı