myret
Üye
1 yılı biraz geçgin bir süredir spor yapıyorum. Başlamaktaki amacım kilo vermekti ama şuan resmen bir bağımlılığa dönüştü insan hep daha fazlasını istiyor. bu süreçte 12 kilo verdim biraz da hacim kazandım ve sarkma filan hiçbir şey olmadan. Yağ oranım düştü ama hala biraz yüksek sanırım karın bölgesinde sadece oturunca belli olan bir göbek var. Haftada 4 gün spor yapıyorum (spor salonunda - belirli bir programa uygun) ve artık biraz daha fazla gelişme görmek istiyorum bu yüzden de protein tozu kullanmak geldi aklıma ama bir danışayım dedim kullanmalı mı kullanmamalı mı kullanılacaksa ne alınmalı hangi marka-ürün vb.
Koşuşturmalı bir hayatım var düzenli olarak 3 öğün yerim. (Maalesef hiç yumurta yemiyorum.) Spor yaptıktan sonra 1 saat bekleyip yemek yiyorum ama dışarıda yediğim için yağ protein oranı vb şeylerle pek oynama olasılığım olmuyor o yüzden spordan sonra uygun beslenemiyorum denebilir.
Vücut ölçülerim eğer bir faydası olacaksa seçmemde;
Göğüs : 102 cm
Karın: 92 cm
Sol kol: 35,5 cm
Sağ kol: 35 cm
Boy: 191 cm
Kilo: 83 kg
Koşuşturmalı bir hayatım var düzenli olarak 3 öğün yerim. (Maalesef hiç yumurta yemiyorum.) Spor yaptıktan sonra 1 saat bekleyip yemek yiyorum ama dışarıda yediğim için yağ protein oranı vb şeylerle pek oynama olasılığım olmuyor o yüzden spordan sonra uygun beslenemiyorum denebilir.
Vücut ölçülerim eğer bir faydası olacaksa seçmemde;
Göğüs : 102 cm
Karın: 92 cm
Sol kol: 35,5 cm
Sağ kol: 35 cm
Boy: 191 cm
Kilo: 83 kg
Son düzenleme: