Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Protein Tozu almak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
Ben kurbaga gibi şişmek istemıyorum.Kasların hatları belli olsun istiyorum. Birazda hacim istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz protein tozları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim
Bu söylediklerini protein tozu yada diğer ek besinler yapmayacak sen yapacaksın.Ama protein nedir karbonhidrat nedir dersen detaylı şekilde açıklayalım ? Daha 2.mesajın ve bu sorun yeni başladığını belli ediyor alacağın protein tozu paranı çöpe atmak demektir hergün tavuk et balık yesen senin için daha karlı olur.
Kas oluşturmadan yani hacimlenmeden ince ve hatlarının belli olması imkansız önümüz kış , bunu fırsat bilip en az 90 kiloya çıkman lazım bunun en azından 5 kgsi kas olmalıki istediğin görüntüyü elde edebilesin . 90 kg bulkta 80 kilo define olmak istersen güzel bir tercih yapmış olursun . Bu bir örnektir kas kütleni olabildiğince arttırmaya çalış kilo almaktan korkma yaz yaklaşınca verirsin