bunu doğru bir tavsiye olarak görmüyorum..lütfen yenileri yönlendirirken dikkatli olalım..salona yazıldığın gün başla
Merhaba arkadaşlar
Umarım daha önce sorulmamıştır...
Yeni programa başladım ve hoca bana günde 200gr. protein almamı önerdi. Kilo verdikten sonra kasları geliştirmek amaçlı, günde tek bir kas grubunun çalıştırıldığı bir program. Şu anda 82 kiloyum.
1- Sizler kilo protein oranını nasıl ayarlıyorsunuz? Kilo başına 1.5gr mı? 2gr mı? 2.5gr mı? (Hem uzman görüş nedir, hemde siz ne yapıyorsunuz?)
2-Protein tozu alıyorsanız, ondan kaç gram kullanıyorsunuz?
Hesap yaptığımda günde 4 kaşık (yaklaşık 120gr)Opt. Nutrition Whey alırsam, 10lbs lik en büyük paket 35-40 günde bitiyor. Bu ürün Türkiye'de 300YTL(indirimden!!!) satılıyor.
3- Ayıptır sorması, kusura bakmayın ama merakımı yenemedim. Siz her 40 günde 300YTL mi harcıyorsunuz protein tozuna?
Saygılar![]()
S.A. konuyu acan kardesim paylastıgın biligilerden dolayi Allah razı olsun.benim bi sorum olcakti,her hangi bir fikri olan arkadasımız yanıtlarsa cok makbule gecer.forumda gezerken www.netrition.com adlı sitenin guvenilirliginden bahsetmislerdi.Allah izin verirse burada gecen iki urunden birini almayı dusunuyorum; Optimum 100% NATURAL Whey, 5 Lbs., Gold Standard Strawberry, veya Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Banana Creamsorum ise;whey le - whey protein yazan urunlerin arasında bir fark varmı.aklıma biri proteinli digeri deildir herhalde diye geldi ama fazla bilgim olmadıgı icin mazur gorursunuz insallah.evim musait cok sukur,ufaktan simdilik biseyler aldım daha once 3 ay salona gittikten sonra ara verdim suan ewde yalnız yapmaya calisyorum protein tozunu suan almalımıyım.Simdiden cok saolun,Allaha emanet olun.
kardesm protein tozu sana iiiiiiiiiiiiiiiiiibench_OArkadaslar biri bana Protein tozu ve amino asid arasindaki ayirt edici farki yazabilrmi lutfen.Yani neden protein degilde amino veya tam tersi neden amino degilde protein?
Arkadaslar biri bana Protein tozu ve amino asid arasindaki ayirt edici farki yazabilrmi lutfen.Yani neden protein degilde amino veya tam tersi neden amino degilde protein?
merhaba arkadaşlar ilk önce site çok güzel demek isterim..benim boy 1,90 kilo 78 2 yıl öne bel fıtığı oldum ve birden 95 kilodan 78e düştüm bi dahada kilo alamadım yiyip yiyip alamıyorum.hint fakirine döndüm
.1 aydır Vg ye başladım protein tozu kullanmak istiyorum acaba çokmu erken?yardımcı olursanız sevinirim
arada hiçbir fark yok satış stratejisi ile alakalı küçük birkaç değişiklik işte yeni ürün gibi pazarlaS.A. konuyu acan kardesim paylastıgın biligilerden dolayi Allah razı olsun.benim bi sorum olcakti,her hangi bir fikri olan arkadasımız yanıtlarsa cok makbule gecer.forumda gezerken www.netrition.com adlı sitenin guvenilirliginden bahsetmislerdi.Allah izin verirse burada gecen iki urunden birini almayı dusunuyorum; Optimum 100% NATURAL Whey, 5 Lbs., Gold Standard Strawberry, veya Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Banana Creamsorum ise;whey le - whey protein yazan urunlerin arasında bir fark varmı.aklıma biri proteinli digeri deildir herhalde diye geldi ama fazla bilgim olmadıgı icin mazur gorursunuz insallah.evim musait cok sukur,ufaktan simdilik biseyler aldım daha once 3 ay salona gittikten sonra ara verdim suan ewde yalnız yapmaya calisyorum protein tozunu suan almalımıyım.Simdiden cok saolun,Allaha emanet olun.