Protein Tozları & Karşılaştırma

hangi ürünü tercih etmeliyim

• Hardline Bipro

Votes: 57 11,1%
  • Hardline %80 whey

Votes: 44 8,6%
  • Optimum Nutrition %100

Votes: 326 63,7%
  • Ultimate İsocool

Votes: 16 3,1%
  • Ultimate Sensation 93

Votes: 36 7,0%
  • Ultimate Prostar

Votes: 28 5,5%
  • Twinlab %100

Votes: 45 8,8%

• Total voters
    512
Glutamine içeren protei tozu yoktur !

Ya ben kutunun üstüne yazanı söyledim.. İşin bilimsel kısmını bilemem tahlil yapmadım

Nitrofull Wheyde de 80% oranında Protein içerir yazıyor ama tahlil sonuçları 30% protein içerdiğini kalanının renklendirici ve nişasta olduğunu söylüyor..

Ben kutunun üzerindekileri söyledim yani glutamine gerçekten var ve ya yok beni ilgilendirmez.. Ben bu ürünü protein amaçlı tüketiyorum zaten Glutamine isteyen gider ayrıca onu alır :)

Optimum goldun çikolata muz çilek harici diğer aromalarından bulabilirmiyiz bb.com da değişik aromalar var türkiyede bulunmuyormu bu aromalar ?

Fiyat/performans olarak ve içerdiği BCAA (günlük ihtiyacın yarısı kadar) için bence ultimate nutrition . Yaklaşık 40 servisi var.Bir serviisnde de 25 gr protein içeriyor.Tat ve karışımının güzel olması da ayrı seçim tercihi olabilir,dış görünüme önem verenler için =)

içerik, kalite, fiyat olarak şuan kesinlikle her alanda muscletech avantajlı. ben 3 sene önce de muscletech kullanırdım pahalıydı şimdi diğerleriyle aynı fiyatlara düşmüş ve muscletech kullanmamak gerçekten saçmalık şuan. Protein tozlarında açık ara öndedir Nitro-Tech hiç diğerlerine bulaşmaya gerek yok diye düşünüyorum

Arkadaşlar ben optimum kullanıyorum multipower önerdiler genelde bana optimum 3 . sınıf bir protein tozu üretimi bulgaristanda yapıyor gibi duyumlar aldım.sizce optimumla multipower kıyasladıgımız zaman siz hangisini tercih edersiniz.

Multipower whey in servis sayısı oldukça düşük optim ile kıyaslarsak açık ara optimum derim.

Ankete farklı markalarda eklenmeliydi bence ,

Bu güne kadar Muscletech nitro ve Weider dan iyi derecede verim aldım,diğer kullandığım markalara kıyasla bir adım daha öndeler .

Ankette optimum'u seçtim

servis sayısı derken neyi kasdediyorsun anlamadım optimumda multipowerda 75 servis sonuçta gramaja bakıp alıyorum 2 sininde 5lbs satılan ürünleri mevcut multipower 30 tl kadar optimuma nazaran biraz daha pahalı sadece.

Back
Yukarı