Protein Tozları & Karşılaştırma

hangi ürünü tercih etmeliyim

• Hardline Bipro

Votes: 57 11,1%
  • Hardline %80 whey

Votes: 44 8,6%
  • Optimum Nutrition %100

Votes: 326 63,7%
  • Ultimate İsocool

Votes: 16 3,1%
  • Ultimate Sensation 93

Votes: 36 7,0%
  • Ultimate Prostar

Votes: 28 5,5%
  • Twinlab %100

Votes: 45 8,8%

• Total voters
    512
daha önce TR de iken optimum whey kullandım,öncesinde muscletech nitrotech kullanmıştım çok memnundum,2 side on numara protein tozları .Şuan yurtdışındayım,dymatize ISO.100 kullandım,ama baktımki optimum un verdiği etkiyi vermiyor gittim 4.5 kg lık buyuk çuval şeklindeki buyutunu aldım...tadını özlemişimm ;)

Bu konuda zaten proteınlerın klasmanı fıyat olarak alınmış x))) twinlab da ultimate de de yeterli değil bence içeriğe baqın glutamin gibi önemli bir amino değeri yoktur. burda kesinlikle optimum 1 numara olurdu. Bence finansmanı acısından ve gelışım acısından uygun protein optimum. 4.5g lık bir protein i ucuz diye alırsın ama 2.3 gb lık proteın kadar etkı goremezsın.. ıyı analız etmek gerekırse optımum. Ama bu konuda optımum Nitrotech olsa 1 numara nitrotech x))

merhabalar,

para problemi nedeniyle ucuz bir ürün kullanmak istiyorum,

görebildiğim Nitrofull var, ne dersiniz?

ağır egzersiz yapmıyorum, evde şınav, barfix, dips , dumbell preacher curls , ve uzatmayayım basit bacak egzersizleri yapıyorum.

günlük proteini karşılamakta zorlanıyorum, (özellikle idman sonrası )

önerinizi bekliyorum, teşekkürler ( 1.79 boy 73kg )

Araştırma yap bu marka hakkında hiç iyi yorumlar yok :D

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 aydır bb yapıyorum..boyum 1.80 kilom ise 70..beslenmemde protein alıyorum zaten sadece antrenman sonrası olarak kullanmak istiyorum ve fit bir vücut istiyorum,benim gibi düşünen bir çok kişi olduğunu zannediyorum.Biraz araştırma yaptım Ultimate Nutrition Iso Sensation 93 galiba işime en çok yarayacak ürün. Akıl verirseniz sevinirim..

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 aydır bb yapıyorum..boyum 1.80 kilom ise 70..beslenmemde protein alıyorum zaten sadece antrenman sonrası olarak kullanmak istiyorum ve fit bir vücut istiyorum,benim gibi düşünen bir çok kişi olduğunu zannediyorum.Biraz araştırma yaptım Ultimate Nutrition Iso Sensation 93 galiba işime en çok yarayacak ürün. Akıl verirseniz sevinirim..

Maddi durumunuz varsa kesinlikle öneririm bench_O

2. optimum gold kutum bitmek üzere. Nitro-tech siparişi verdim, iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Ne dersiniz?

Muscletech whey protein hardcore mi yoksa o.n gold whey mi önerirsiniz 9 lira farkediyo sadece kararsız kaldım?

optimum whey proteinde en iyilerden başı çekiyor bence whey protein almak isteyen hiç düşünmesin zaten satıştada başı çeken protein markası ve kullanıcılar arasındada tercihi en çok yapılan protein bu markanınki zaten sitede yapılan anketlerde de belli herşey.

Arkadaşlar selamlar
ben kreatini bıraktım ve içinde kreatin bulunmayan whey alacağım 2 gün içinde
Seçeneklerim ise:
-Optimum
-BSN
-Nanox Protilox
-İronmaxx ProPak (çok övüyorlar)

Özellikle antrenman sonrası İçin Syntha 6 güzelmidir,Çünkü antrenman sonrası için Sytnha 6 uygun değil diyorlar...

Sizce İçinde Kreatin Bulunmayan 5 lbs ya da 2 lbs lik Hangi Whey i almalıyım???

Teşekkürler ancak soruma cevap değil.

' Sizin önerileriniz ne yönde ve NEDEN ? '

bb.com dışında ki siteler optimumu sıradan bir protein olarak gördüğünü biliyorsunuzdur?

Türkiye de weider ve optimum abartılıyor. Biraz araştırıp bilgilenme taraftarıyım bu nedenle sorum bu yöndeydı. Örneğin siz tadından dolayı beğenmiş olabilirsiniz, çünkü içerik olarak hiç bir artısı çoğumuzun bildiği gibi yok ?..

evet doğru diyorsun optimum abartılıyor whey olarak ultimate prostar %100 whey in içeriğine bir bak derim ben şahsen onu kullanıyorum

evet doğru diyorsun optimum abartılıyor whey olarak ultimate prostar %100 whey in içeriğine bir bak derim ben şahsen onu kullanıyorum

Optimum aslinda abartilmiyor, hatta mutevazi bir protein tozu oldugundan bahsedilir. Genel bakis acisi fiyat - performans. Daha iyiler zaten var.Diyorsaniz ki icerik olarak ultimate iyidir ve fiyattta optimum ile ayni o zaman tercihler yavas yavas degisecektir.

sadece protein tozu alıcam başka ürün kullanmıycam derseniz. yani tek ürünle gidecekseniz cytosport monstermilk iyi fikir. veya nitro-tech 'de olabilir. sadece optimum kullanan birisi yanında en azından kreatin almalıdır diye düşünüyorum. ama şuda bir gerçek optimum fiyat vge performans göz önünde bulundururlursa gayet başarılı bir ürün gibi duruyor

sadece protein tozu alıcam başka ürün kullanmıycam derseniz. yani tek ürünle gidecekseniz cytosport monstermilk iyi fikir. veya nitro-tech 'de olabilir. sadece optimum kullanan birisi yanında en azından kreatin almalıdır diye düşünüyorum. ama şuda bir gerçek optimum fiyat vge performans göz önünde bulundururlursa gayet başarılı bir ürün gibi duruyor

Ben de aynı şekilde düşünüyorum.Tabi ki daha iyi ürünler de var piyasada ama fiyatı da ona göre değişiyor.ON'un bir çok kampanyası da oluyor.Kendim kullandığım için rahatlıkla örnek verebilirim.Mesela 2.3 kg'lık Gold Standard Whey + 300gr Kreatin'i 175 liraya aldım.Kreatini henüz kullanmadım ama wheyden memnunum.

Bu konuda zaten proteınlerın klasmanı fıyat olarak alınmış x))) twinlab da ultimate de de yeterli değil bence içeriğe baqın glutamin gibi önemli bir amino değeri yoktur. burda kesinlikle optimum 1 numara olurdu. Bence finansmanı acısından ve gelışım acısından uygun protein optimum. 4.5g lık bir protein i ucuz diye alırsın ama 2.3 gb lık proteın kadar etkı goremezsın.. ıyı analız etmek gerekırse optımum. Ama bu konuda optımum Nitrotech olsa 1 numara nitrotech x))

BB.com a girde ultimate in aminoasit profiline bak 4 gramdan fazla glutamin var ultimate de

Bu güne kadar 5 farklı Marka protein tozu kullandım ;

Muscletech Nitrotech Hardcore (1 çilekli 1 çikolatalı olmak üzre 2 kutu bitirdim)
Muscletech Whey Hardcore
Gaspari Myofusion Vanillia
Perfect Whey pro90
ve Son olarak 1 kutu Optimum Gold Standart (çikolatalı) aldım bugün de forumdan bir arkadaştan 2. kutusunu (mocha cappucino) sunu aldım..

Bu denediğim tozlar içerisinde en çok memnun kaldığım kesinlikle Optimum Gold oldu..

Herşeyden önce tadı çok çok hafif.. Asla bir gaspari yada muscletech gibi ağır değil.. Şişkinlik yaratmıyor , Gaspari gibi köpürmüyor ve gaz yapmıyor.. Perfect,gaspari,yada muscletech gibi çok fazla karıştırmadığınızda topaklanma yapmıyor.. 5 saniye karıştırmanız yeterli tamamen karışıyor 300 ml suda bile..

Tadının hafif ve güzel olması bence en önemli avantajlarından.. Bunun yanında değerleride çok iyi.

1 porsiyonda 25 gr protein , 5.5 gr bcaa , 4 gr glutamine içeriyor.. Şeker ve yağ oranı en iyi wheylerden biri 0 a yakın nerdeyse..

Saydıklarım içindeki en iyi Whey dir bence kesinlikle öneriyorum..

Bu güne kadar 5 farklı Marka protein tozu kullandım ;

Muscletech Nitrotech Hardcore (1 çilekli 1 çikolatalı olmak üzre 2 kutu bitirdim)
Muscletech Whey Hardcore
Gaspari Myofusion Vanillia
Perfect Whey pro90
ve Son olarak 1 kutu Optimum Gold Standart (çikolatalı) aldım bugün de forumdan bir arkadaştan 2. kutusunu (mocha cappucino) sunu aldım..

Bu denediğim tozlar içerisinde en çok memnun kaldığım kesinlikle Optimum Gold oldu..

Herşeyden önce tadı çok çok hafif.. Asla bir gaspari yada muscletech gibi ağır değil.. Şişkinlik yaratmıyor , Gaspari gibi köpürmüyor ve gaz yapmıyor.. Perfect,gaspari,yada muscletech gibi çok fazla karıştırmadığınızda topaklanma yapmıyor.. 5 saniye karıştırmanız yeterli tamamen karışıyor 300 ml suda bile..

Tadının hafif ve güzel olması bence en önemli avantajlarından.. Bunun yanında değerleride çok iyi.

1 porsiyonda 25 gr protein , 5.5 gr bcaa , 4 gr glutamine içeriyor.. Şeker ve yağ oranı en iyi wheylerden biri 0 a yakın nerdeyse..

Saydıklarım içindeki en iyi Whey dir bence kesinlikle öneriyorum..

Glutamine içeren protei tozu yoktur !

Back
Yukarı