Protein Tozları & Karşılaştırma

hangi ürünü tercih etmeliyim

• Hardline Bipro

Votes: 57 11,1%
  • Hardline %80 whey

Votes: 44 8,6%
  • Optimum Nutrition %100

Votes: 326 63,7%
  • Ultimate İsocool

Votes: 16 3,1%
  • Ultimate Sensation 93

Votes: 36 7,0%
  • Ultimate Prostar

Votes: 28 5,5%
  • Twinlab %100

Votes: 45 8,8%

• Total voters
    512
Protein tozu olarak işe bakarsak weider ürünleri ve Optimum Nutrition (ON) .
On şimdi yeni bir ürün çıkartı bu dehşet bir şey Türkiyeye getirtmeyi düşünüyorum zira henüz Ülkemizde yok . ON Platinum Hydro whey protein.
Linkinide veriyorum

http://www.optimumnutrition.com/products/platinum-hydro-whey-p-271.html

Profesyonel olarak bu spordan ilerlemek istiyorsan :
Muscletech

Vücut yapayım estetik bir goruntu alayım diyorsan :
Weider Preimium Whey(tercihimdir) veya Optimum %100 Whey

diğer ürünlere pek güvenemiyorum ben açıkcası...

ben de kararsızım,sanırım opmimum alıcam nedeni ise;

Birincisi hiç protein tozu almadım daha bu il ve sadece gainer kullandım o da hayal kırıklığı.
ikincisi zengin bir sporcu olmadığım için bütçeme kıyasladığımda optimum öne çıkıyor.
Ayrıca içindeki 5 şer gram glutamin ve bca da benim için faydalı olucak.

şu an için aslında aklıma takılan; keşke kışın almaya karar verseydim.çünkü yazın biraz daha geç hacimleniyormuş vücut, bu bilgiyi de yine forumdan öğrendim.

optimum nutrition, bende diger tozlara nazaran cok daha fazla etki yaratiyor. gerci ankettekilerden hicbirini denemedim ama ankete yazmadagin cok kaliteli ve unlu tozlar da var.. onlarin arasindan da bariz bir sekilde optimum'un farkini hissediyorum.. hazmi kolay, recovery'ye yardimci oluyor, antrenman oncesi kullandiginda da performansi bile arttiriyor

ultımate ıso93 kullanıyorum. cok farklı urunler kullandım. benı en hızlı sekılde besleyen ve toklugunu uzun sure yasadıgım urun suanda bu. ıso olması kana karısımını ınanılmaz hızlandırıyor. su süt farketmez karısımı cok kolay kasıkla karsıtırsan bıle erıyor. tadı muazzam. degerlerı zaten ortada. cogu proteın tozunun bcaa ve amıno degerlerı bırbırlerıne yakındır. gunluk hayatta yedıklerınden yeterı kadar amıno acıd topluyorsun zaten. bence proteın alırken heme vucudunda denemelısın urunlerı hemde proteın degerıne daha cok onem vermelısın.
cogu fırma suanda tek kullanımlık paketler cıkarmıs durumda hepsınden 2 ser paket alıp kendı bunyende deneyebılırsın. bızlerde ıse yarayan sende yaramayabılır.

gene marka fanatikliği yapılmış. çok ucuz markalar dışında protein tozları hemen hemen birbirlerine yakın sonuçlar verir izole, konsantre'ye oranla biraz daha erken kana karışması,sindirilmesi. aradakı kısa süre fark içinde kimse kaslarını kaybetmez.

twinlab whey kolay karışan, amino değerleri yüksek sonuç aldığım başarılı bir ürün.
sadece ölçek miktarı biraz fazla..

Optimum %100 Whey Protein'in açıklamasında,

Her porsiyonda 4 gramdan fazla Glutamin ve glutamin öncüleri ve 5 gramdan fazla BCAA ( Lösin, İzolösin ve Valin) mevcut.

diyor. Üstelik 1 ölcekteki Amino asit profilleri de çok iyi. Karşılaştırdığınad Amino Asit gereksizmiş gibi görünüyor Protein Tozunun yanında.

Şimdi Sadece ON Protein alsak, BCAA, Glutamine ve Amino Asit ihtiyacını da karşılamış oluyor muyuz ??

Bkz. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/protein-tozu-ile-amino-asitin-t29176.html

Birisi kesin bir bilgi verirse çok sevinicem çünkü yapacağım Supplement Kombinasyonunu da ona göre şekillendiricem.

Optimum %100 Whey Protein'in açıklamasında,

Her porsiyonda 4 gramdan fazla Glutamin ve glutamin öncüleri ve 5 gramdan fazla BCAA ( Lösin, İzolösin ve Valin) mevcut.

diyor. Üstelik 1 ölcekteki Amino asit profilleri de çok iyi. Karşılaştırdığınad Amino Asit gereksizmiş gibi görünüyor Protein Tozunun yanında.

Şimdi Sadece ON Protein alsak, BCAA, Glutamine ve Amino Asit ihtiyacını da karşılamış oluyor muyuz ??

Bkz. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/protein-tozu-ile-amino-asitin-t29176.html

Birisi kesin bir bilgi verirse çok sevinicem çünkü yapacağım Supplement Kombinasyonunu da ona göre şekillendiricem.

Optimum güzel bir protein tozu. Ancak fiyat bakımından ülkemizde satışıbiraz pahalı birde salonda daha pahalıya satılıyor.

Şahsen alıp kullanmak istiyorum.

merhabalar,

para problemi nedeniyle ucuz bir ürün kullanmak istiyorum,

görebildiğim Nitrofull var, ne dersiniz?

ağır egzersiz yapmıyorum, evde şınav, barfix, dips , dumbell preacher curls , ve uzatmayayım basit bacak egzersizleri yapıyorum.

günlük proteini karşılamakta zorlanıyorum, (özellikle idman sonrası )

önerinizi bekliyorum, teşekkürler ( 1.79 boy 73kg )

Optimum Her Zaman Bir Adım Önde Bence :)

Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır ultimate prostar whey kullanıyorum 30 gramda 25 gram protein ve 6gram kadar bcca içeriyo bu ürün hakkında hiç yorum yapılmamış fazla tercih edilmiyor anlaşılan... Kolay karışıyor topaklanma yapmıyor.. ben şahsen çikolatalı olanını sevmedim ama alıştım tadına sorun olmuyor.. Özellikle tadını seven arkadaşlarım da var. İşlevselliğine gelince gayet yerinde kesinlikle işe yarıyor üstelik fazla da kullanmıyorum antreman günleri 2 antreman sonrası günler 1 ölçek alıyorum o kadar... optimum kullanmadım kullanmayı düşünmüyorum çünkü ben bu ürünü alırken optimumla kıyaslayarak aldım çok farkı olmasa da protein ve bcca oranları daha fazla aşşağı yukarı aynı fiyat.

Kullandığım 1.5 aylık dönemde kol ölçüm 2cm arttı..(33 ten 35 e çıktı)

Göğüs ölçüme bakmadım ama bench press te 45 ten 60 kiloya çıktım 1.5 ayda fotorafları çekiyorum inşallah yakında bi "after before" yapıcam :D

hızlı etki istiyorsan ve ben kusmam diyorsan
kesinlikle bipro.
lezzet etki ve gaz(xxxx) istiyorsanız kesinlikle optimum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etki ve fiyat bakimindan twinlab önde gibi duruyor diğerlerine göre.

fıyat performans olarak twınlab , kalıte olarak ultımate ıso sensatıon 93 ıkısını bırlıkte kullanıyorum antreman sonrası ıcın ultımate gun ıcınde twınlab.

Back
Yukarı