Protein Tozları & Karşılaştırma

hangi ürünü tercih etmeliyim

• Hardline Bipro

Votes: 57 11,1%
  • Hardline %80 whey

Votes: 44 8,6%
  • Optimum Nutrition %100

Votes: 326 63,7%
  • Ultimate İsocool

Votes: 16 3,1%
  • Ultimate Sensation 93

Votes: 36 7,0%
  • Ultimate Prostar

Votes: 28 5,5%
  • Twinlab %100

Votes: 45 8,8%

• Total voters
    512
muscletech nitrotech hardcore giremezmiydi ankete?

çok pahalı muscletech hardcore......

Ultimate IsoCool öneririm....26 gram scoopta 23 gram protein ayrıca isolate whey..aminoasit profilide çok iyi..

gençler herkes farklı bir marka söylüyor hatta yazıları okuduğumda hardline bipro ya kötü deniyor. peki yukardaki anketi işaretleyenler yalanmı söylüyor.bipro önde gözüküyor. yani kendi kullandığınız ürünü yüceltmek adına bunu söylüyosanız eyvallah ama bende hayatta ilk defa protein tozu aldım dün bir bu gün ikidir oda hardline bipro. üstteki yazılar canımı sıktı şimdi.

gençler herkes farklı bir marka söylüyor hatta yazıları okuduğumda hardline bipro ya kötü deniyor. peki yukardaki anketi işaretleyenler yalanmı söylüyor.bipro önde gözüküyor. yani kendi kullandığınız ürünü yüceltmek adına bunu söylüyosanız eyvallah ama bende hayatta ilk defa protein tozu aldım dün bir bu gün ikidir oda hardline bipro. üstteki yazılar canımı sıktı şimdi.

insan genetiği çok farklıdır sen de işe yarayan şey bende yaramaz veya tam tersi, supplementlerde çok görülen şeydir bu kimisi tadını beğenmez kimisi bayılır kimisinin bağırsaklarını bozar kimisine sivilce çıkarttırır. Evet yorumlar önemlidir tabi ama bence o kadar da kulak asmamak gerekir dene memnun kalırsan kalırsın kalmazsan kalmazsın bu kadar basit :D

evet dediğiniz gibi denicez mecbur aldık zaten. ama burdaki anketleredende yararlanmıştım. almışken en iyisini alim dedim zaten pahalı bi ürün. keşke anketten ziyade yazılarıda biraz okusaydım.çok fazla yazmışlar erindim acele ettim. bak şimdi dahaca bi porsiyon almadan gaz yaptı. psikolojik etki yaptı.:D

Bipronun kalitesiz oldugunu söylemek yanlis olur, degerleri cok güzeldir.

Tad bakimindan her ürün, icecek ve gida da oldugu gibi zevk meselesidir, siz begenirsiniz baskasi begenmez.

2shae uyemizinde belirttigi faktörlerde tabiki önemlidir.

Iyi forumlar.

Bence yurt dışından sipariş vermeyeceksen Optimum'u tavsiye ederim diğerlerinden daha ekonomik ve ben ilk başladığımdan beri onu kullanıyorum ve sonuçlarından da memnunum.

Açıkçası Optimumdan başka marka kullanmadım ama kullanım sonrası ciddi anlamda açlığımı bastırdığını, su, süt veya meyve suyuyla neyle hazırlarsan hazırla çok iyi karıştığını şuan piyasada hem güvenilir hem bilinirlik açısından fiyat/performans oranını düşünürsek , MuscleTech fiyatları benim bütçeme uyana kadar değiştirmeyeceğim bir ürün.

bsn syntha 6 en çok fayda gördüğüm protein tozu listede olmaması ilginç muscletech nitrotech fiatı uygun olsa tek tercihim olur ama liste üzerinde karar vermek gerekirse optimum fiat ve fayda olarak her türlü avantajlı

burda sadece wheyler var, syntha 6 lean dessert ve benzeri karışımlar farklı amaçar için, oluyor, mesela gece yatmadan öcne içtiğim casein gibi

Twinlab aminoasit profili bakımından oldukça güzel memnum kaldım ama protein oranı az idi sanırım.Baya ince bide kum gibi nerdeyse.Topaklanma hiç yapmıyor du

twinlab proteın tozunun etksıını goren var mı>?

ben hıcbır etkısını hıssedemedım.

muscle tech nıtro kullandım muazzam kas kutlesı oluştu

arkadaşlar marka fiyat hiç bir zaman doğru orantılı değildir ben 5-6 kilo universal whey kullandım 2.5 kilo optimum whey kullandım ve son zamanlarda kullandığım **************** daki ürünlerle etkileri hemen hemen aynı hatta daha kaliteli diyebilirim hem ucuz hem kaiteli diğerleri sadece marka diyorum ve kesinlikle reklam yapmıyorum

Twinlab aminoasit profili bakımından oldukça güzel memnum kaldım ama protein oranı az idi sanırım.Baya ince bide kum gibi nerdeyse.Topaklanma hiç yapmıyor du
twinlabın 1 ölçeği 25gram protein içerir ve bu da gayet iyi bir miktardır, wheylerin hepsinde de çok ufak farklarla birbirine yakın miktarlarda aminoiast dağılımına sahiptir
ancak şöyle birşey varki artık whey konstantresi oranı düşürülüp onun yerine whey izolesi konmaya başlanıyor, böylelikle daha kısa sürede sindirilmesi sağlanıyor, twinlab bu konuda biraz zayıf, hiç hidrolize whey içermezken yüksek miktarda konsantre içeriyor, mesela dymatize de ise en çok izole var, sonra konsantre sonrada düşük miktarlarda hidrolize(hidrolize dediğimiz direk amino asit oluyor)

Back
Yukarı