ParZ
Üye
peki bu kadar millet boşuna alıyor demekki :d
30-40 gram protein eksiğin kalıyorsa günde alıp idman sonrası 1 ölçek toz ile bu eksiği kapatabilirsin.
peki bu kadar millet boşuna alıyor demekki :d
hm peki :dEvet, çoğu kişi boşuna alıyor.
bilmiyorum ne kadar eksigim var dedigim gibi düzenli yumurtadan baska protein kaynagım yok ha diger yedigim şeylerde elbet vardır ama yumurta kadar düzenli yiyeedigim için :S bilmiyorum30-40 gram protein eksiğin kalıyorsa günde alıp idman sonrası 1 ölçek toz ile bu eksiği kapatabilirsin.
ayrıntılara takılmayalımÖncelikle yas bir yerde 15 diğer yerde 20 yazıyor. Gözünden kaçtı galiba.
Brhmcr gerekli açıklamaları yapmış. Günlük gerekli protein miktarını alıyorsan protein tozu almana gerek yok.
Ama benim gibi aksam 22.30 - 23.00 gibi antrenmanı tamamlıyorsan protein açığını toz ile kapatabilirsin.
Eger yeterince zamanım olsaydı protein tozu kullanmazdim.
Warrio diyet gibi yiyebilirsin. Ya da protein destekli IF gibi olabilir. Güçlü kahvaltı arada atıştırmalar, idman saatine kadar düzenli ama az karb alımı, idman çıkışı çok büyük bir öğün. Ama gerçekten büyük olmalı.
İşe yarar mı bilmiyorum hiç denemedim. İnternette aratabilirsin. İster 2 öğünde ister 7 öğünde, o ihtiyacın olan protein, yağ, karb miktarını alman lazım.