Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Protein Bar # Protein Toz ? Hangisini Almalıyım sizce ....
Arkadaslar öncelıkle merhaba . Vücut gelıstırmede 4.ayıma gırdım fakat cok bı gelısme yok protein alımım olmadıgı ıcın yani proteini alamıyorum gün içerisinde 100-110 cıvarı protein almam gerek ve bunu alamıyorum bende toz yoluyla almak ıstedım sizce protein barmı alayım protein tozumu ?
Protein barlardaki protein miktarı, toz olanlara göre çok daha az ve daha fazla kalorililer. Günde 100 gr. proteini barla zor alırsın. Protein tozu almanı öneririm.
Arkadaslar öncelıkle merhaba . Vücut gelıstırmede 4.ayıma gırdım fakat cok bı gelısme yok protein alımım olmadıgı ıcın yani proteini alamıyorum gün içerisinde 100-110 cıvarı protein almam gerek ve bunu alamıyorum bende toz yoluyla almak ıstedım sizce protein barmı alayım protein tozumu ?