bende a101den alıyorum fiyatıda aynı markasını söylermisin ?A101 de 3.25 e var 500 gram 100/14 protein tavsiye ederim süte falan karıştırıp içiyorum ben
bende a101den alıyorum fiyatıda aynı markasını söylermisin ?A101 de 3.25 e var 500 gram 100/14 protein tavsiye ederim süte falan karıştırıp içiyorum ben
Peynir alti suyundan yapilmis loru suyla mixerden geçir sabah kalkinca ve antrenman sonrasi whey protein niyetine icabi ben kendimi diğer insanlardan daha çok yer sanıyodum , 100 gram lor , tavuk 150 , yarım bardak pirinci mideye zor indiriyorum .
Dün mutfak robotunda lor peyniri gibi yaptım incelttim bu sefer tadı birbirine karışınca çok kötü oldu kusacaktım , para verdiğimi düşünerek yedim![]()
vucuduna yukten başka hiç birşey vermıyorsunArkadaşlar herkes yediği proteini hesaplamis ama yediğiniz karbonhidratlarda yağlarda çok önemli sadece protein alimiyla olmaz ornek olsun diye kendi beslenmemi yaziyorum
Sabah 9 yumurta 120gr yulaf
1.öğün 250gr tavuk 420gr bulgur
2.öğün 250gr tavuk 420gr bulgur
3.öğün 250gr tavuk 420gr bulgur
4.öğün 100gr ton baligi 200gr bulgur
5.ogun (yatmadan önce) 5 yumurta 300gr yogurt
Onu yazan adam steroidli hocam. Bunu belirtmeyi unutmuşvucuduna yukten başka hiç birşey vermıyorsun![]()
1.79 boyunda 90 kiloyum yaklaşık 2.5 kati protein almaya calisiyorum ki bunlar gayet normal degerler[DOUBLEPOST=1446313880][/DOUBLEPOST]vucuduna yukten başka hiç birşey vermıyorsun![]()
Kurden öncede buna yakin bir beslenme seklim vardi,kur bu hafta bitti ama ayni şekilde beslenmeye devam,kas kaybini minimumda tutmak gerekOnu yazan adam steroidli hocam. Bunu belirtmeyi unutmuş