Protein Bakımından Nasıl ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haxcı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AF572867442A6E0DF0A81EE9F55606F9.jpg

bendede bu vardı bayadır almıyom bundan ama varmıdır bilmem

Arkadaşlar herkes yediği proteini hesaplamis ama yediğiniz karbonhidratlarda yağlarda çok önemli sadece protein alimiyla olmaz ornek olsun diye kendi beslenmemi yaziyorum

Sabah 9 yumurta 120gr yulaf
1.öğün 250gr tavuk 420gr bulgur
2.öğün 250gr tavuk 420gr bulgur
3.öğün 250gr tavuk 420gr bulgur
4.öğün 100gr ton baligi 200gr bulgur
5.ogun (yatmadan önce) 5 yumurta 300gr yogurt

Arkadaş bide bulk döneminde. Nasıl tamamlayamıyosunki proteini ? (Kg x 1.5 her türlü yeter) sabah kalk tereyağıyla 4 yumurta pişir daldır çavdar ekmeğini yanında peynire aban. Öğlen illa tavuk yemene gerek yok bütçe zorlanıyosa. Pilavın yanında yediğin yoğurdu artırırsın yeter. Ayrıca yoğurt ev yapımı diye sayılacak mı diye sormuşsun :D tabiki sayılır. Yani demek istediğim gelişcem diye para bayılmana gerek yok. İlla da fındık yiceksin diye bi kaide yok. En ucuz leblebi ve fıstık var git al. Gayet güzel

abi ben kendimi diğer insanlardan daha çok yer sanıyodum , 100 gram lor , tavuk 150 , yarım bardak pirinci mideye zor indiriyorum .
Dün mutfak robotunda lor peyniri gibi yaptım incelttim bu sefer tadı birbirine karışınca çok kötü oldu kusacaktım , para verdiğimi düşünerek yedim :D:D

abi ben kendimi diğer insanlardan daha çok yer sanıyodum , 100 gram lor , tavuk 150 , yarım bardak pirinci mideye zor indiriyorum .
Dün mutfak robotunda lor peyniri gibi yaptım incelttim bu sefer tadı birbirine karışınca çok kötü oldu kusacaktım , para verdiğimi düşünerek yedim :D:D
Peynir alti suyundan yapilmis loru suyla mixerden geçir sabah kalkinca ve antrenman sonrasi whey protein niyetine ic

Arkadaşlar herkes yediği proteini hesaplamis ama yediğiniz karbonhidratlarda yağlarda çok önemli sadece protein alimiyla olmaz ornek olsun diye kendi beslenmemi yaziyorum

Sabah 9 yumurta 120gr yulaf
1.öğün 250gr tavuk 420gr bulgur
2.öğün 250gr tavuk 420gr bulgur
3.öğün 250gr tavuk 420gr bulgur
4.öğün 100gr ton baligi 200gr bulgur
5.ogun (yatmadan önce) 5 yumurta 300gr yogurt
vucuduna yukten başka hiç birşey vermıyorsun:)

vucuduna yukten başka hiç birşey vermıyorsun:)
1.79 boyunda 90 kiloyum yaklaşık 2.5 kati protein almaya calisiyorum ki bunlar gayet normal degerler[DOUBLEPOST=1446313880][/DOUBLEPOST]
Onu yazan adam steroidli hocam. Bunu belirtmeyi unutmuş
Kurden öncede buna yakin bir beslenme seklim vardi,kur bu hafta bitti ama ayni şekilde beslenmeye devam,kas kaybini minimumda tutmak gerek

Back
Yukarı