kng0909
Üye
proteın degerı yuksek bır krep tarıfı
malzemeler:
yulaf ezmesı
soya unu
süt
yumurta beyazı
yapay tatlandırıcı
aspir yagı ışe tavayı yagladım
yapılısı:
bı kabın ıcıne 4 yumurta beyazı . 50 gr yulaf , süt , ve uygun kıvama gelınceye kadar soya unu katıyoruz. benım yaptıgım yaklasık 250 gr sut 4 yumurta beyazı 50 gr yulaf 3 tepeleme yemek kasıgı soya unu olmustu 1 tatlı kasıgı da tatlandırıcı . tadı da normal krep gıbı guzeldı.şiddetle tavsıye ederım
malzemeler:
yulaf ezmesı
soya unu
süt
yumurta beyazı
yapay tatlandırıcı
aspir yagı ışe tavayı yagladım
yapılısı:
bı kabın ıcıne 4 yumurta beyazı . 50 gr yulaf , süt , ve uygun kıvama gelınceye kadar soya unu katıyoruz. benım yaptıgım yaklasık 250 gr sut 4 yumurta beyazı 50 gr yulaf 3 tepeleme yemek kasıgı soya unu olmustu 1 tatlı kasıgı da tatlandırıcı . tadı da normal krep gıbı guzeldı.şiddetle tavsıye ederım