Polemik başlatıcı mesaj atmak yanlış bir şey.Yukarıda ki arkadasi ciddiye alma barfiks demiriyle babalar gibi vucut yapilir. 3 tane barfiks yapamayip 10 kilo ile kabloda cekis yapsan nolur. Sephada fly vs. Yaparsin. Genel olarak, barfiks, dips. Squat yeter li olur. Ha birde dambil row falan yaparsin. Hareket cok yaptiktan sonra.
Dediklerin beslenmeyle ilgili. Alması gereken kaloriyle ilgili. Antrenman programı kaslarla veya sinir sistemiyle ilgilidir isterse insaatta calissin. Yağ oranı yüksek olan dambil row yapamaz mi? Sacmalik! Hareketler bellidir parametleri kisi belirler amaca gore.
Tanrı Türk'ü korusun.
Sen sor herkes sana cevap verir. Bende tecrube ettiklerimle yardimci olurum isimiz ne. Disiplin oldukça mantık ile hareket edersen isin kolay olur.herkese cok tesekkur ederım ama benım tek ıstegım bana yol gostrebılcek bana kocluk yapabılcek bırısı. bı durum yuzunden cok hırs yaptım. tek istegim kocluk yapabılcek bırısı şu hareketı şu kıloyla şu set şu tekrar şu gun şu gun. (vuduma gore) ozelden bana yardımcı olabılcek bı koc arıyourm