program arayışı makina sorunu

telepati

Üye
Vg ye baslayali yaklasik 1yil oldu..artik ilerlemem durdu..sebebinide sanirim biliyorum..makinalar..salonlardaki makinlarin yuzde 80nde son kilolardayim..arka kol 100kg bacak makinalari 100ve cok hafif geliyor..arti omuz makinasi benc press makinasi 100 vs serbest forumda yapilacak hareketlerde bir yere kadar...ustalardan bana uygun bir program rica ediyorum..oyle ahim sahimda bir gelisimim yok sayilir..gecen sene 63kg dum su anda 76 supplementler kullaniyorum...elimde olan bir kac resmimide paylasiyorum simdiden tesekkurler[DOUBLEPOST=1414494193][/DOUBLEPOST]
IMG-20141013-WA0000.jpg
[DOUBLEPOST=1414495329][/DOUBLEPOST]Ayrica artik hicbiryerimde agri sizi olmuyor

Eklentiler

• 20140929_102118.jpg
    20140929_102118.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 450
  • PSX_20140502_132552.jpg
    PSX_20140502_132552.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 425
Son düzenleme:
Olurmu hic oyle sey karisik calisiyorum ama yuzde yuz serbestte bir yere kadar..o zamam salona gitmenin me anlami kaliyor..iki dambil bir bar alip evde calisirim..

dediğiniz gibi makinelerde ağırlık yetmiyorsa ya salon değiştirirsiniz yada programınızda değişiklik yapıp serbest ağırlıkla çalışırsınız arka pazuda dar tutuş bench press alna indirme vs gibi ama makinelerden tamamen kopmakta doğrumu bilemiyorum

Partner yok iste..dediginiz gibi goguste tek dumbelle 27.5 kg ya cikiyorum..partner olsa 30 u zorlarim..denedim bir kere 3hareketten sonra bilekler yamuluyor..zaten vucutta kilolara alistigi icin agri sizi hic yok artik..

Partner yok iste..dediginiz gibi goguste tek dumbelle 27.5 kg ya cikiyorum..partner olsa 30 u zorlarim..denedim bir kere 3hareketten sonra bilekler yamuluyor..zaten vucutta kilolara alistigi icin agri sizi hic yok artik..
Ben 26 kg 12 tekrar yapıyordum db bench presste. Şu anda ise 27 kg 6 tekrar yapıyorum ve gogusler bitiyor. Nedeni ise 3 saniyede indiriyorum, 1 sn. bekleyip 2 saniyede kaldırıyorum

bence 27.5 te eğer setleri bitirdikten sonra göğüsü zorlamıyorsa ağrı sızı olmuyorsa 30 kg de 3 tekrar yapabilmeniz normal değil ya:)

Mantikli..ben biraz hizli yapiyorum..dediginiz gibi denicem..yedire yedire yani..bir yerlerimin agrimasini ozledim..salondan zevk almaz oldum bu yuzden[DOUBLEPOST=1414506294][/DOUBLEPOST]
27.5 te eğer setleri bitirdikten sonra göğüsü zorlamıyorsa ağrı sızı olmuyorsa 30 kg de 3 tekrar yapabilmeniz normal değil ya:)
27.5 derken 2carpi 27.5 yani 55kg 30kg oldugu zaman 5kg atiyor..ve ufak bir fark degil

Mantikli..ben biraz hizli yapiyorum..dediginiz gibi denicem..yedire yedire yani..bir yerlerimin agrimasini ozledim..salondan zevk almaz oldum bu yuzden[DOUBLEPOST=1414506294][/DOUBLEPOST]
27.5 derken 2carpi 27.5 yani 55kg 30kg oldugu zaman 5kg atiyor..ve ufak bir fark degil
db bench pressten bahsediyorsunuz değilmi ?

Evet yari yatik sekilde..simdi 27.5 derken.. 12 10 8 8 kg lar 20 22.5 25 27.5 27.5 zaten zorluyor
ha üst göğüs için
ben 27.5 lerle 4 set yapıyorsunuz sandım ve ağrı yok demenizden sonra normal değil dedim bu şekilde çalışıyorsanız 30 kg de 3 tekrar normal olur sorun yok gibi

ha üst göğüs için
ben 27.5 lerle 4 set yapıyorsunuz sandım ve ağrı yok demenizden sonra normal değil dedim bu şekilde çalışıyorsanız 30 kg de 3 tekrar normal olur sorun yok gibi
Agri yok ama.canimi sıkan bu..adiyamanda yasiyorum memurum sagolsun buradaki salon hocalari bir b... anlamiyor..ben onlara ders versem yeridir..ne ogrendiysem kendi cabalarimla ogrendim..bu yuzden buralarda ne ogrenirsem kardir diyorum..gelisme durdu buda motivasyonumu dusuruyor..ilk heyecani gelismeyi ne bileyim bir yerlerimin calistigini hissetmek istiyorum..

evet malesef benimde gittiğim salona hiçbişey bilmeyen 2-3 tip vardı güya 'hoca'
gelişmenizin durması uyku beslenme uzun süredir aynı programı yapma antreman verimsizliği vs vs gibi sebeplerden olabilir bilirsiniz klasik şeyler işte ama işlerimiz kötü gidiyorsa yaptığımız bişeyleri değiştirmemiz gerek

evet malesef benimde gittiğim salona hiçbişey bilmeyen 2-3 tip vardı güya 'hoca'
gelişmenizin durması uyku beslenme uzun süredir aynı programı yapma antreman verimsizliği vs vs gibi sebeplerden olabilir bilirsiniz klasik şeyler işte ama işlerimiz kötü gidiyorsa yaptığımız bişeyleri değiştirmemiz gerek
Programi degistiricem artik 1.gun gogus on kol 2.gun arka kol kanat sirt 3.gun omuz bacak.. 1gunde migde calisiyorum...ne gibi bir degisiklik yapabilirim..ornegin gogus bacak omuz arka kol on kol kanat sirt olabilirmi sizce

Programi degistiricem artik 1.gun gogus on kol 2.gun arka kol kanat sirt 3.gun omuz bacak.. 1gunde migde calisiyorum...ne gibi bir degisiklik yapabilirim..ornegin gogus bacak omuz arka kol on kol kanat sirt olabilirmi sizce
günde çift bölge çalışacaksanız göğüs ve bacak ikiside büyük kas grubu aynı gün çalışmanızı önermem
göğüs pazu
kanat arka pazu
omuz bacak iyi bi kombin
hatta mide çalıştığınız gün omuz + mide yapabilirsiniz bacak büyük kas tek güne koyup yapabilirsiniz sizin tercihiniz

günde çift bölge çalışacaksanız göğüs ve bacak ikiside büyük kas grubu aynı gün çalışmanızı önermem
göğüs pazu
kanat arka pazu
omuz bacak iyi bi kombin
hatta mide çalıştığınız gün omuz + mide yapabilirsiniz bacak büyük kas tek güne koyup yapabilirsiniz sizin tercihiniz
Tesekkurler..birseyleri degistirmek gerekiyor artik..ayni programa vucut iyice alisti..tekrar tesekkurler

Back
Yukarı