2,5 aydır düzenli olarak salonda çalışıyorum.Başladığımda 57 kiloydum şuanda 63 kiloyum.Boy 1.74
1,5 aydır düzenli olarak uyguladığım beslenme programım aşağıda:
-Sabah 8 kalkış Omlet(2 tam 2 beyaz yumurta, 80 gr lor peyniri, domates) + kahvaltılıklar + 2 dilim ekmek
-Saat 9:30 1 kase sütlü ve ballı yulaf ezmesi
-Saat 12 200 gr. haşlanmış tavuk + pilav yada makarna + salata
-Ara öğün bisküvü yada kuruyemiş
-Saat 5 Evde ne varsa 1 tabak yiyorum
-Saat 6 - 7:30 arası salondayım, antremandan hemen sonra 1 tane muz yada meyve suyu.
-Saat 8:30 200 gr tavuk + pilav + 1 tabak yemek
Akşam yatana kadarda birşeyler atıştırıyorum, yatmadan öncede 1 bardak süt içiyorum.
Şuanki programım gerçekten çok kötü 1 günde bütün bölgeleri çalıştırıyor.
Özellikle göğüsümün çok eksik olduğunu düşünüyorum.Ayrıca göğüs çalışırken göğsümü neredeyse hiç hissetmiyorum daha çok omuz ve tricepsleri hissediyorum(butterfly hariç).
Vücuduma göre bir program yazabilirseniz çok sevinirim, haftada 5 gün salona gidebilirim.
1,5 aydır düzenli olarak uyguladığım beslenme programım aşağıda:
-Sabah 8 kalkış Omlet(2 tam 2 beyaz yumurta, 80 gr lor peyniri, domates) + kahvaltılıklar + 2 dilim ekmek
-Saat 9:30 1 kase sütlü ve ballı yulaf ezmesi
-Saat 12 200 gr. haşlanmış tavuk + pilav yada makarna + salata
-Ara öğün bisküvü yada kuruyemiş
-Saat 5 Evde ne varsa 1 tabak yiyorum
-Saat 6 - 7:30 arası salondayım, antremandan hemen sonra 1 tane muz yada meyve suyu.
-Saat 8:30 200 gr tavuk + pilav + 1 tabak yemek
Akşam yatana kadarda birşeyler atıştırıyorum, yatmadan öncede 1 bardak süt içiyorum.
Şuanki programım gerçekten çok kötü 1 günde bütün bölgeleri çalıştırıyor.
Özellikle göğüsümün çok eksik olduğunu düşünüyorum.Ayrıca göğüs çalışırken göğsümü neredeyse hiç hissetmiyorum daha çok omuz ve tricepsleri hissediyorum(butterfly hariç).
Vücuduma göre bir program yazabilirseniz çok sevinirim, haftada 5 gün salona gidebilirim.