Programıma Bakarmısınız?

Uploaded with ImageShack.us
192 117 KİLOYUM VE ZAYIFLAMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM 10 GÜNLÜK ADAPTASYONDAN SONRA BUNA BAŞLATTI 4. GÜNÜMDEYİM YANİ BUGÜN OFF
PROFESYONEL BASKETÇİYİM VE EN KISA ZAMANDA KİLO VERİP AYAKLARIMI VE OMUZLARIMI GÜÇLENDİRMEM LAZIM(UÇMAK İSTİYORUM DESEM YERİDİR.BU KİLOYLA 60 CM SIÇRIYORUM.)BU PROGRAM BANA UYGUNMUDUR?
15 TEKRAR YAPIYORUM TÜM HAREKETLERİ .BİDE KENDİME UYGUN KİLOYU NASIL ANLICAM...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Bide sanki ayaklarimda sikilaşma yerine patlama ve şişme oluyo anlamadim fotosunuda çekicem

bu programı hocan mı yazdı ? dumbbell uzatma nedir ilk defa duyuyorum hele konsantrasyon 3 x 12 hareketi merak ettim doğrusu bence programı değiştir derim hemen forumda örnek bir program bulabilirsin kendine ayrıca zayıflamaya yönelikse cardiyo yapmalısın setler hafif ağırlıklı uzun olmalı bisiklette 15 dakika koşu bandında filan 15-20 dakika bunları yazmamış mı hiç bence imkanın varsa ilk önce salonu değiştirmekle başla derim

Bu şimdi definasyon programı mı?

Uploaded with ImageShack.us
192 117 KİLOYUM VE ZAYIFLAMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM 10 GÜNLÜK ADAPTASYONDAN SONRA BUNA BAŞLATTI 4. GÜNÜMDEYİM YANİ BUGÜN OFF
PROFESYONEL BASKETÇİYİM VE EN KISA ZAMANDA KİLO VERİP AYAKLARIMI VE OMUZLARIMI GÜÇLENDİRMEM LAZIM(UÇMAK İSTİYORUM DESEM YERİDİR.BU KİLOYLA 60 CM SIÇRIYORUM.)BU PROGRAM BANA UYGUNMUDUR?
15 TEKRAR YAPIYORUM TÜM HAREKETLERİ .BİDE KENDİME UYGUN KİLOYU NASIL ANLICAM...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Bide sanki ayaklarimda sikilaşma yerine patlama ve şişme oluyo anlamadim fotosunuda çekicem

bu şimdi güçlendirme idmanımı ? !!! antrenörün çok şakacıymış. idman programında doğrudan cok yanlışlar var. sitede çok daha güzel idman programları var.

kağıdın üstünde definasyon yazıyor ama kardio programı yok. Bana biraz ilginç geldi. Birde göğüsten 10 hareketi bir güne yazmış. Ne kadar hafif kaldırılsada buna takat ve kolların gücü yetmez diye düşünüyorum.

kağıdın üstünde definasyon yazıyor ama kardio programı yok. Bana biraz ilginç geldi. Birde göğüsten 10 hareketi bir güne yazmış. Ne kadar hafif kaldırılsada buna takat ve kolların gücü yetmez diye düşünüyorum.

10 göğüs yok 6 göğüs 4 biceps var

Back
Yukarı