Provision
Üye
Boy 1.80 67 kiloyum.Bu program ilk başlangıç programım.1. ayımı bitiriyorum bu hafta.
OMUZ BÖLGESİ: Halterle Oturarak Enseye İndirip Kaldırma 2x12
Çift Dambıl Yana Açış 2x12
SIRT BÖLGESİ : Makinada Enseye Çekiş 2x12
Makinada Oturarak Karına Çekiş 2x12
GÖĞÜS BÖLGESİ: Bench Press 2x12
Makinada Yana açış 2x12
BACAK BÖLGESİ: Leg Press 2x12
Makinada Oturarak Bacak İtiş 2x12
Makinada Oturarak Bacak Çekiş 2x12
PAZU BÖLGESİ: Ayakta Halterle Pazu 2x12
Oturarak Tek Dambıl Dizde Pazu 2x12
ARKA KOL BÖLGESİ: Makinada (Telde) İtiş 2x12
Sehpada Dips 2x12
Karın Bölgesi : Mekik 2xmax
Çakı 2xmax
Twist 5dk.Başlangıçtada 1 KM koşuyorum.Programıma dair Leg Press'i es geçiyorum çünkü 16 yaşındayım hala uzayabilirim ki uzamak istiyorum.Dipsi ayağımı bir tabureye koyarak yapmaya geçtim fakat daha 12 lik bir set çıkartamadım.Yılmadan 4 set halinde 6 tekrarlı set yapıyorum umarım 12 tekrarda yapabileceğim.Sormak istediğim şeyse şudur.Bu dalga beni fena şekilde sardı.Pazartesi gününden itibaren 3 gündür aralıksız gidiyorum ve bana kalsa 6 gün gidecem.Fakat ciddi manada tecrübeli bir arkadaşım böyle bir işin aptallık olacağını söyledi.''Kalbin yağ bağlar sonra nefesin tıkanır pişman olursun '' felen dedi.Bende merak ettim tabiki aslı astarı nedir? Tecrübeli abilerimin önerilerini,görüşlerini ve cevabını bekliyorum
OMUZ BÖLGESİ: Halterle Oturarak Enseye İndirip Kaldırma 2x12
Çift Dambıl Yana Açış 2x12
SIRT BÖLGESİ : Makinada Enseye Çekiş 2x12
Makinada Oturarak Karına Çekiş 2x12
GÖĞÜS BÖLGESİ: Bench Press 2x12
Makinada Yana açış 2x12
BACAK BÖLGESİ: Leg Press 2x12
Makinada Oturarak Bacak İtiş 2x12
Makinada Oturarak Bacak Çekiş 2x12
PAZU BÖLGESİ: Ayakta Halterle Pazu 2x12
Oturarak Tek Dambıl Dizde Pazu 2x12
ARKA KOL BÖLGESİ: Makinada (Telde) İtiş 2x12
Sehpada Dips 2x12
Karın Bölgesi : Mekik 2xmax
Çakı 2xmax
Twist 5dk.Başlangıçtada 1 KM koşuyorum.Programıma dair Leg Press'i es geçiyorum çünkü 16 yaşındayım hala uzayabilirim ki uzamak istiyorum.Dipsi ayağımı bir tabureye koyarak yapmaya geçtim fakat daha 12 lik bir set çıkartamadım.Yılmadan 4 set halinde 6 tekrarlı set yapıyorum umarım 12 tekrarda yapabileceğim.Sormak istediğim şeyse şudur.Bu dalga beni fena şekilde sardı.Pazartesi gününden itibaren 3 gündür aralıksız gidiyorum ve bana kalsa 6 gün gidecem.Fakat ciddi manada tecrübeli bir arkadaşım böyle bir işin aptallık olacağını söyledi.''Kalbin yağ bağlar sonra nefesin tıkanır pişman olursun '' felen dedi.Bende merak ettim tabiki aslı astarı nedir? Tecrübeli abilerimin önerilerini,görüşlerini ve cevabını bekliyorum