merhaba değerli üyeler. spora yeni başladım. daha önceden de 1-2 ay yapıp bırakmışlığım vardır. ama şimdi ygs ye kadar bi altı ay devam etmek istiyorum. sınavdan sonra tekrar başlayacağım. yaşım 18. vücudumu iyi tanıyorum daha ergenlik çağındayım çoğu yaşıtım bitirdiği halde.. ve ergenliği bitirmeden iyice bi omuz genişletmek istiyorum. bunu hocama da belirttim bana program yazarken. o da merak etme kendini bana bırak dedi ama içim rahat değil. şimdi size omuz programımı yazacağım. sizce omuzlarımın genişlemesi için yeterli midir bu program? ve hocam çoğu hareketi türkçe olarak yazdı ben ingilizcesini internetten bulup getireceği inşallah yeterince anlaşılır olur.
ısınma 5 dk
omuz halter 8-8-6-6
ön omuz halter 8-8-6-6
shoulder machine press 10-10-10
dumbell alternative front raise 10-10-10
one arm cable side lateral raise 10-10-10
ve evde olabildiğince geniş tutarak kapıya asılıyorum, bench press, incline bench press, omuz halter gibi barla yapılan hareketlerde barı olabildiğince geniş tutuyorum. bunların da bir katkısı olur mu? teşekkürler.
ısınma 5 dk
omuz halter 8-8-6-6
ön omuz halter 8-8-6-6
shoulder machine press 10-10-10
dumbell alternative front raise 10-10-10
one arm cable side lateral raise 10-10-10
ve evde olabildiğince geniş tutarak kapıya asılıyorum, bench press, incline bench press, omuz halter gibi barla yapılan hareketlerde barı olabildiğince geniş tutuyorum. bunların da bir katkısı olur mu? teşekkürler.