Merhaba arkadaşlar , öğrenci olduğum için kendi başıma bir program yarattım.Spora başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu ve 3 kiloya yakın verdim. Amacım yağ yakmak . Acaba yaptığım programda eksik/fazla birşey varsa söyleyebilirmisiniz ? Dediğim gibi hocaya danışabilme şansım pek olmuyor çünkü etrafımda bir tek MacFit spor salonu var ve hocalar da yardımı sadece tek soru şeklinde verebiliyorlar. Yardım ederseniz sevinirim.
Program : Haftada 4 Gün Gidiyorum. 1er gün aralıklarla ve kaldırabildiğim en ağır kilolarla.
Front squad 6-8 tekrar x4 Set
Deadlift (6-8 Tekrar) - Shrug(20 Tekrar) x4 SüperSet
Bench press - Bar rows 6-8 Tekrar x4 SüperSet
Dips pull ups( Yardımlı) 6-8 x4 Süperset
Military Pres 6-8 x4 Set
Arnold press(8 set) - Dumber rear delt raises(9-12 Set) x3 Süper set
Cable biceps curls - Triceps pushdowns 6-8 x4 Süperset.
Beslenme programım :
3 çorba kaşığı yulaf , yarım muz , 4 yumurta,1 Salatalık (Öğlen)
250 Gr Hindi göğüs , 100 Gr Brokoli , Salata , 50 Gr Kepekli makarna(İkindi)
250 Gr hindi göğüs (Akşam)
Fitness öncesi Acı Kahve (Siyah) , sonrası İçim Fit Süt 30 Gr protein içeren sütü kullanıyorum.
Beslenme yaklaşık olarak 200 gr protein 100gr karb , 50 gramlarda yağ içeriyor. Yağ düşük bunun için takviye yapmayı planlıyorum omega 3 kullanarak.
Beslenmemde eksik /fazla olan birşey ve ya programda yanlış uyguladığım birşey var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İyi forumlar.
Program : Haftada 4 Gün Gidiyorum. 1er gün aralıklarla ve kaldırabildiğim en ağır kilolarla.
Front squad 6-8 tekrar x4 Set
Deadlift (6-8 Tekrar) - Shrug(20 Tekrar) x4 SüperSet
Bench press - Bar rows 6-8 Tekrar x4 SüperSet
Dips pull ups( Yardımlı) 6-8 x4 Süperset
Military Pres 6-8 x4 Set
Arnold press(8 set) - Dumber rear delt raises(9-12 Set) x3 Süper set
Cable biceps curls - Triceps pushdowns 6-8 x4 Süperset.
Beslenme programım :
3 çorba kaşığı yulaf , yarım muz , 4 yumurta,1 Salatalık (Öğlen)
250 Gr Hindi göğüs , 100 Gr Brokoli , Salata , 50 Gr Kepekli makarna(İkindi)
250 Gr hindi göğüs (Akşam)
Fitness öncesi Acı Kahve (Siyah) , sonrası İçim Fit Süt 30 Gr protein içeren sütü kullanıyorum.
Beslenme yaklaşık olarak 200 gr protein 100gr karb , 50 gramlarda yağ içeriyor. Yağ düşük bunun için takviye yapmayı planlıyorum omega 3 kullanarak.
Beslenmemde eksik /fazla olan birşey ve ya programda yanlış uyguladığım birşey var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İyi forumlar.