Merhabalar, 2,5 sene belli düzeyde boks yapıp ve müsebakalara çıktıktan sonra geçen sene itibariyle okulum ve yurt dışı eğitimimden dolayı boksu bıraktım. Şu an için formumu korumak ve vücut ölçülerimi düzenlemek amacıyla Fitness'a başladım. Fakat verilen ilk program hakkında endişelerim var, forumda verilen programlardan farklı gibi, sizden ricam yazacağım programımı yorumlar mısınız, hangi hareket ne amaçla yazıldığı veya bu programın verimli olup olmadığı noktasında fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
1- mekik (shuttle)
2- Ters Mekik (reverse shuttle)
3- Flat Bench Lying Leg Raise
4- Stiff-Legged Barbell Deadlift
5- Squat
6- Seated Calf Raise
7- Bench Press
8- Barbell Bent Over Row
9- Military Press
10- Barbell Curl
11- Triceps Pushdowns With Rope Attachment
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:45 ----------
Ayrıca bu hareketlerin hepsi için 3x12 lik bir set düzeni yazmışlar, bu da benim aklımı karıştırmıyor değil. Tavsiyeleriniz doğrultusunda program uzerinde ekleme çıkarma ya da başka bir değişiklik düşünüyorum.
1- mekik (shuttle)
2- Ters Mekik (reverse shuttle)
3- Flat Bench Lying Leg Raise
4- Stiff-Legged Barbell Deadlift
5- Squat
6- Seated Calf Raise
7- Bench Press
8- Barbell Bent Over Row
9- Military Press
10- Barbell Curl
11- Triceps Pushdowns With Rope Attachment
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:45 ----------
Ayrıca bu hareketlerin hepsi için 3x12 lik bir set düzeni yazmışlar, bu da benim aklımı karıştırmıyor değil. Tavsiyeleriniz doğrultusunda program uzerinde ekleme çıkarma ya da başka bir değişiklik düşünüyorum.