Programım Doğrumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 50CenTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir gün gidip bir gün dinleniyorum ve bir günde 3 bölgeyi çalıştırtırcam
1.gün : göğüs - bacak - biceps
2.gün : omuz - sırt - triceps
body'e 1 aydır gidiyorum 1 aydır kafama göre çalışıodum şimdi program yaptım. 1 ay boşa çalıştım ama hareketlere alıştım ilk başladığımki gibi zorlanmıyorum artık programlı çalışıcam. yaşım 18 , boyum 1.85 , kilom 71. ( karın kasını her gittiğimde çalışıyorum ondan eklemedim
1.sorum : programım böyle doğrumu ? yanlışsa hangilerinin yerini deiştiriyim.
2.sorum : hangi kas grupları için kaç farklı hareket yapmalıyım ( örnek : göğüs için 6 farklı hareket - biceps için 5 farklı hareket gibi ) tüm hareketleri 3 set yapcam

Son düzenleme:
yanlış program verim almak için birgünde 2 bölgeden fazlasını çalıştırmamak lazım
6 hareket çoktur amaç kaslanmak ise 4 hareket idealdir ama çalıştırğın gruba göre değişir ne kadar fazla okadar iyi diye düşünme göğüs için 4 hareket mesela üstgöğüs alt göğüs açma sıkıştırma sormak istediklerin olursa yardımcı olabilirim iyi forumlar

ozaman mesela şöle program yapsam
1.gün = göğüs- biceps
2.off
3.gün = omuz - triceps
4.off
5.gün = sırt - bacak
6.gün off
program böle gidecek sonra tekrar 1.güne dönücem ama biceps ve göğüsü 4 gün yapmamış oluyorum , 4 gün sonra çalışıyo aynı bölgeler o yüzden kaslarda zayıflık olmazmı 4 gün dinlenio çünkü fazla deilmi 4 gün ( 1 gün gidip - 1 gün gitmiyorum )

Benim programımı söyliyeyim sana.Yeni başladım bende vücut alışsın diye şu programı uyguluyorum

1.Antreman=Göğüs-Arka Kol
2.Antreman=Sırt-Pazu
3.Antreman=Omuz-Bacak

Benim böyle dostum her antremanda 2 bölge çalıştırıyorum tavsiye ederim

pztesi : göğüs - biceps
salı : off
çarş : sırt - triceps
perş: off
cuma :. omuz-bacak
cmtesi:.off
pazar : göğüs-biceps ( tekrar başa döndük )

günde 2 bölge çalış diosunuz ama bakın ilk gün çalıştığım göğüs ve arka kolu tekrar çalıştırmak için 5 gün beklemem gerekiyo 5 günde o çalıştığım kaslar azda olsa erimezmi 5 gün fazla oluo onu merak ediyorum sadece

yanlış program verim almak için birgünde 2 bölgeden fazlasını çalıştırmamak lazım
6 hareket çoktur amaç kaslanmak ise 4 hareket idealdir ama çalıştırğın gruba göre değişir ne kadar fazla okadar iyi diye düşünme göğüs için 4 hareket mesela üstgöğüs alt göğüs açma sıkıştırma sormak istediklerin olursa yardımcı olabilirim iyi forumlar
pztesi : göğüs - biceps
salı : off
çarş : sırt - triceps
perş: off
cuma :. omuz-bacak
cmtesi:.off
pazar : göğüs-biceps ( tekrar başa döndük )

günde 2 bölge çalış diosunuz ama bakın ilk gün çalıştığım göğüs ve arka kolu tekrar çalıştırmak için 5 gün beklemem gerekiyo 5 günde o çalıştığım kaslar azda olsa erimezmi 5 gün fazla oluo onu merak ediyorum sadece
Gunde 2 bolgeden fazlasini calistirmamak lazim? Yanlis dusunce bence.
Ben sana full-body ya da Upper-Lower body programi yapmani oneririm,gayet guzel verim alirsin bence.
Genel kutle kazanimi icin compound hareketler ile calismalisin basarilar.

Bu başlık altında soruyorum.Haftanın iki günü ağırlık+kardiyo, sırasıyla her iki gün 8 km tempolu yürüyüş ve son iki gün de ağırlık + kardiyo yapsam uyguladığım diyet ile birlikte bu programın sizce nasıl?Haftanın bir günü rest.İlk üç gün de iki kilo vermişim.Büyük ihtimal ödem attim.
Sizler bana ne önerirsiniz?

Back
Yukarı